Марио Ван Пийбълс - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Марио Пебълс е известен американски актьор и режисьор, най-известен с режисирането на филма от 1991 г. НОВИЯТ ДЖАК СИТИ. Мелвин Пийбълс беше негов баща (режисьор). Той не само се занимава с режисура, но е работил и като актьор в няколко филма. Заради пряката си работа той има много пари. Работата му може да се види във филмите Panther, New Jack City, Delivery Boys и Exterminator 2. Той насърчава образованието и екологичното съзнание чрез няколко риалити шоута.

Бързи факти

Празнувано име: Марио Ван Пийбълс
Истинско име/пълно име: Марио Кейн Ван Пийбълс
Пол: Мъжки
Възраст: 65 години
Рождена дата: 15 януари 1957 г
Родно място: Мексико Сити, Мексико
националност: мексикански
Височина: 1,78м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Читра Сукху
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Мая, Моргана, Макайла, Мандела и Марли)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Марио Ван Пийбълс гей ли е?: не
Професия: Филмов режисьор, актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара
Последна актуализация: септември 2022 г

Биография на Марио Ван Пийбълс

Марио Ван Пийбълс е роден в Мексико Сити на 15 януари 1957 г. Мелвин Ван Пийбълс и Мария Маркс го отглеждат. Майка му е немска актриса и фотограф, а баща му е режисьор и писател. Посещава SAINT THOMAS MORE SCHOOL, където получава дипломата си през 1974 г. Завършва Колумбийския университет със степен по икономика през 1978 г.

Марио Ван Пийбълс Възраст, височина, тегло

Марио Ван Пийбълс Роден е на 15 януари 1957 г., към 2022 г. е на 65 години. Висок е 1,78 м и тежи 73 кг.  Марио Ван Пийбълс

Марио Ван Пийбълс

кариера

Марио Ван Пийбълс прави първата си екранна поява през 1968 г. в драма, озаглавена ONE LIFE TO LIVE, а по-късно се появява в екшън трилър през 1971 г. През 1981 г. той се появява като актьор в THE SOPHISTICATED GENTS, а през 1984 г. се появява като злодей в Exterminator 2. Той се появява като танцьор във филма THE COTTON CLUB същата година.

Той получава роля във филма RAPPIN през 1985 г. Той също така се появява в DELIVERY BOYS. През 1986 г. той се появява във филма LAST RESORT. През 1987 г. той се появява във филмите JAWS и THE FACTS OF LIFE DOWN UNDER. През 1988 г. той се появява в шоуто SONNY SPOON. През 1989 г. режисира телевизионното шоу TOP OF THE HILL, а през 1991 г. участва във филма 21 JUMP STREET.

Той се появява в един епизод на X-FILES през 1997 г. Той участва и режисира филма LOVE KILLS през 1998 г. През 2000 г. той се появява в епизод на MARTIAL LAW; през 2003 г. той работи във филма THE HEBREW HAMMER; и през 2010 г. той работи в два филма, озаглавени МНОГО ДОСТИГАНЕ НА САРКАЗЪМ.

През 2011 г. той режисира ALL THINGS FALL APART; през 2013 г. той режисира NCIS, както и един епизод на MONDAY MORNINGS; а през 2015 г. режисира ПОСЛЕДНИЯТ КОРАБ, както и два епизода на ИМПЕРИЯ. През 2017 г. се появява като актьор в четири епизода на BLOODLINE и създава сериала SUPERVERTITION.

Постижения и награди на Марио Ван Пийбълс

Филмите му са получили похвали и признание. Той получи BLACK REEL AWARDS за работата си във филма BAADASSSS. Номиниран е за МЕЖДУНАРОДНИЯ ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ в ХИХОН, както и за най-добър режисьор и актьор. През 2005 г. получава няколко номинации за наградите INDEPENDENT SPIRIT AWARDS. Той също беше номиниран за NAACP IMAGE AWARDS през 2005 г.

Нетната стойност на Марио Ван Пийбълс през 2022 г

Нетната стойност на Марио Ван Пийбълс се оценява на около 15 милиона долара към октомври 2022 г., които той е натрупал чрез работата си като актьор и филмов режисьор. Той е работил в множество риалити предавания, които са увеличили богатството му.

Съпругата на Марио Ван Пийбълс, брак

Марио Ван Пийбълс беше женен за Лиза Витело, но се разведоха по различни причини. Имат и две деца. В момента е женен за Читра Сукху, от която имат три деца.

Популярни Публикации