Коя е Никол Гомес от Hell’s Kitchen сезон 21?

Hell’s Kitchen ще се завърне по FOX на 29 септември от 20:00 часа. ЕТ. Сезон 21, известен като Битката на вековете, ще има участници, разделени в отбори по възраст. Червеният отбор ще бъде съставен от готвачи на двадесет години, докато Синият отбор ще бъде съставен от опитни готвачи на четиридесет години. Никол Гомез, известен частен готвач, който преди е работил за семейството на Уил Смит, е един от участниците, планирани да участват в турнира, базиран на възрастта.

Според прессъобщението на Fox, рекламиращо шоуто:

FOX поднови популярната поредица за кулинарни състезания на Гордън Рамзи HELL’S KITCHEN за още два сезона, което го прави 21-ви и 22-ри сезон. В дългогодишната поредица амбициозните готвачи преминават през строга кулинарна програма, за да покажат, че имат издръжливостта и опита да участват в състезанието всяка седмица. Само тези с правилната комбинация от елементи ще могат да се състезават, докато не бъде обявен победител.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол (@chefnicolegomez)

Никол Гомез, участник в Hell’s Kitchen, се стреми да бъде търговски пилот.

Никол Гомез от Blue team е известен частен готвач с над две десетилетия опит. Тя навлиза в професията през 2000 г. и е работила с Уил Смит, Еди Мърфи и Дан Билзериан. Тя говори за кариерата си в сектора в подкаста The Conscious Kitchen през 2021 г. Главният готвач обсъди как е започнала в кухнята, като каза, че първоначално е възнамерявала да бъде търговски пилот и че нейният тогавашен приятел й е помогнал да намери кулинарни училища.

 никол гомес

Приятелят на Никол я предупреждаваше, че гледа твърде много готварски програми, тъй като е влюбена в Емерил Лагас, когото тя наричаше гений. Никол работи като стажант в къщата на Playboy и видя изкуството да се поднася на тепсия. Нейният стаж в крайна сметка прерасна в договор за година и половина, който я научи колко много й харесва да готви. Това също я кара да жадува за информация и тя започва да разширява хоризонтите си като готвач.

Никол заяви, че въпреки че е била във възторг от перспективата да лети, тя осъзнава, че това няма да й позволи да изрази себе си творчески по начина, който желае. Като готвач тя можеше да продължи да експериментира с техника и креативност. Състезателката на Hell’s Kitchen описа първите си дни в кулинарията като хардкор. Тя разкри в шоуто, че е изправена пред ожесточена конкуренция в ранните си дни. Тя каза: Трябва да ги изпревариш и саботираш. Трябва да разчитате на себе си.

За нея беше трудно да влезе в голямата лига като жена готвач. Тя каза, че е изпитала желание да премахне женствеността си, тъй като тогава изглеждала много млада. Главният готвач на Hell’s Kitchen каза, че тя трябва да се държи като мъж, за да бъде уважавана.

 никол гомес

Никол Гомес измина дълъг път и често споделя своя напредък и невероятни творби в Instagram. Тя си направи име в професията, като сервира шедьоври, след като за първи път видя изкуство да се сервира в чиния. Сега тя ще се появи в Hell’s Kitchen. Работата й в много кухни може да й е помогнала да се подготви за гнева на Гордън, но изживяването несъмнено ще бъде различно от всяко друго. Гледайте епизодите на Hell’s Kitchen на Hulu ден след излъчването им по Fox на 29 септември от 20:00 часа. ЕТ.

Популярни Публикации