Кой е Рейвън Рос от Любовта е сляпа сезон 3?

29-годишната Рейвън Рос наскоро беше видяна в Любовта е сляпа да търси подходящ партньор. В миналото е работила като танцьорка, учителка по пилатес и барманка. Рейвън също преподава различни режими на упражнения на хора в YouTube и в нейното студио в Далас, Тексас. Рейвън се срещна с 27-годишния анализатор Бартис Боудън по време на престоя си в капсулите на Love is Blind. Той информира Рейвън за развода на родителите си. Рейвън изпълняваше скокове през цялото време, докато слушаше за живота си.

Бартис се раздразни и приключи нещата с Рейвън, която посочи, че би направила същото. Поведението на Рейвън беше изключително дразнещо за феновете на Love is Blind.

Рейвън изглежда самоугаждаща към феновете на Love is Blind.

Рейвън не беше единственият, който се отклони в тази ситуация. Тя беше наблюдавана да яде начос, когато Бартис се опитваше да прекрати връзката им. Рейвън също разказа на Бартис за това как е била барман през уикендите и как не е казвала на много хора за това. Рейвън бързо е отведен с 34-годишния С.К. Феновете на Love is Blind смятаха, че Рейвън е неприятна и се съмняваха, че аферата между нея и SK ще оцелее до сватбата.Дали Бартис и Рейвън ще се опитат да възродят любовта си?

След като Бартис предложи брак на Нанси Родригес, двамата заминаха на меден месец с другите двойки. Когато за първи път срещна Рейвън, Бартис беше изумен от външния й вид и каза, че и двамата привличат вниманието на всяко събиране. Въпреки че имаше приятелката си до него, той съжаляваше, че не отдели повече време или внимание на Рейвън.

 Рейвън Рос

Рейвън каза, че и двамата са били много активни във фитнеса. Bartise също омаловажаваше факта, че SK и Raven все още не са имали физическа връзка. Феновете могат да станат свидетели на това как Бартис се опитва да съживи връзката си с Рейвън, както каза той по време на изповед, като Netflix дразни зрителя с песента Temptation Got Me, а Бартис се опитва да се свърже със SK номер две.

Какво се случи в първите четири епизода на Любовта е сляпа Сезон 3?

Бренън и Алекса станаха приятели чрез общата си любов към кухнята, особено шакшука. Бренън предложи брак на Алекса и тя каза „да“. Освен това, през цялото време, прекарано в затвора, Колийн беше отхвърлена от двама мъже: Бренън и Коул. Бренън беше по-привлечена от Алекса и Коул подозираше, че Колийн не желае дългосрочна връзка. Тогава тя срещна Мат, който твърдеше, че обича силни жени. След това Колийн прие предложението на Мат.

Според резюмето на сериала,

Мъже и жени от различни сфери на живота участват в социален експеримент, в който отиват на срещи на сляпо и се опитват да намерят любовта.

 Рейвън Рос

Андрю и Бартис направиха предложения на Нанси. В крайна сметка тя изостави капсулите с Бартис, оставяйки Андрю тъжен и отчаян. Коул и Занаб станаха приятели, защото споделяха любовта към забавленията и приключенията. Третият сезон на Love is Blind ще бъде излъчен премиерно по Netflix на 26 октомври 2022 г., в 3 часа сутринта ET. Феновете на риалити програмите за срещи не бива да пропускат този филм.

Популярни Публикации