Марти Ладжина- Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Остров Оук, разположен на южния бряг на Нова Скотия, Канада, привлича вниманието от 1800 г. и е мястото на първите мистерии за търсене на съкровища. Никой не знаеше със сигурност дали има някакво съкровище на този остров от 140 акра, но много хора са се опитвали да намерят нещо ценно на него и търсенето продължава чрез хора като Марти Семпъл . Той стана обсебен от острова в ранна възраст и провеждаше своето изследване на острова от средата на 2000-те години. Разгледайте повече за Marty Lagina Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Марти Семпъл
Професия Ловец на съкровища
Рождена дата 26 август 1955 г
Родно място Кингсфорд, Мичиган, САЩ
Пълно име Марти Семпъл
Зодия зодия Дева
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 100 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 8 инча
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата Сол и черен пипер

Възраст и биография на Марти Лагина

Марти Ладжина е роден през 1955 г. в Кингсфорд, Мичиган, САЩ, и е телевизионна личност, търсач на съкровища и адвокат. Той стана известен чрез шоуто The Curse of Oak Island, което се излъчва по History Channel от 2014 г.

Марти Лагина (Източник: Instagram)Марти Лагина Образование

По отношение на образованието Марти е третото дете, родено от Ан Кавалиър и Джордж Лагина; той има по-малък брат Рик и две сестри Мартина и Тереза. Няма допълнителна информация за детството на Марти, включително коя гимназия е посещавал, но той е получил диплома по машинно инженерство от Мичиганския технологичен университет, последвана от диплома по право и приемане в щатската адвокатска колегия на Мичиган.

Марти Лагина Кариера, професионален живот

Що се отнася до професията му, Марти прекарва години в различни индустрии, преди да се установи на остров Оук, натрупвайки малко състояние в края на 70-те години, когато е нает като петролен инженер от производствената компания Amoco. Марти напусна работата си след три години с достатъчно ресурси и знания, за да основе собствена компания, Terra Energy Limited, съсредоточена върху разработването на ресурси от шистов газ в Мичиган. С течение на времето той създава дистрибуторска мрежа чрез своята компания, което го прави най-големият оператор в индустрията за шистов газ. Марти, известен с постоянно променящото се мнение, имаше други планове за бъдещето и продаде компанията на CMS за 58 милиона долара, използвайки приходите, за да създаде лозе.

Mari Vineyards, разположени в Мичиган, произвеждат висококачествено червено вино. Бизнесът се разрасна значително през годините, принуждавайки Марти да включи сина си и да го превърне в семейна афера. Марти започва да търси други възможности, след като синът му се присъединява към компанията, включително Oak Island и Heritage Sustainable, компания за вятърни турбини.

Марти Лагина Нетна стойност 2022 г

По отношение на нетната стойност, Марти стана доста известен през годините и въпреки факта, че вече е бил успешен бизнесмен преди създаването на The Curse of Oak Island, състоянието му е нараснало още повече. И така, чудили ли сте се някога каква е нетната стойност на Марти Лагина към 2022 г.? Според авторитетни източници, Нетното състояние на Lagina може да достигне 100 милиона долара към октомври 2022 г.

Връзки и афери на Марти Лагина

Въпреки че кариерата му беше издигната, личният му живот получи по-малко внимание. Той е женен мъж, който има две деца, Алекс и Мади, от съпругата си Маргарет.

Съпругата му посещава гимназия Юинг в Мичиган и по-късно завършва колежа Ройтерс. Тя е наета от Wiser Oil CO. след дипломирането си и по-късно се присъединява към Марти в собствената му компания Terra Energy Limited.

Факти

  1. Щастливият му цвят е зелен.
  2. Щастливото число на Марти е 9.
  3. Щастливият му камък е сапфир.

Популярни Публикации