Коя е Елизабет Скот от Survivor сезон 43?

Survivor Сезон 43, дългоочакваният сезон на най-високо оценената риалити състезателна поредица, ще започне на 21 септември 2022 г. от 20:00 часа. ET/PT, изключително по CBS. Поредицата на Чарли Парсънс ще се завърне с осемнадесет чисто нови конкуренти. 43-ият сезон на риалити сериала на CBS е воден от Джеф Пробст. Survivor сезон 43 ще разтегне играчите до пределите им в рамките на двадесет и шест вълнуващи дни. Официалното резюме за първия епизод на Survivor сезон 43, озаглавен LIVIN, е както следва:

Осемнадесет нови корабокрушенци изграждат своя собствена цивилизация и отиват на своята експедиция за 1 милион долара.

Елизабет Ели Скот, клиничен психолог от Солт Лейк Сити, Юта, ще се състезава в 43-ия сезон на Survivor. Тя е на 31 години и смята, че професионалният й опит с пациенти с посттравматично стресово разстройство ще й даде предимство в играта, което ще й позволи да спечели. Откакто CBS обяви пълния актьорски състав за Survivor сезон 43, феновете нетърпеливи са да научат повече за Елизабет Ели Скот. И така, без повече шум, нека се запознаем с участничката Елизабет Ели Скот преди премиерата на Survivor сезон 43.Когато беше по-млада, Елизабет Ели Скот се бореше със съмнение в себе си.

Съобщава се, че Елизабет Ели Скот, 31-годишна състезателка от Солт Лейк Сити, Юта, е копнеела да бъде част от високо оценения риалити сериал Survivor от дипломирането си. Тогава тя беше напълно запленена от риалити сериалите, тъй като един от нейните близки приятели направи връзка между нея и Мишел Фицджералд. Survivor сезон 43 ще започне с три племена: Бака (представен от жълтия цвят), Веси (представен от червения цвят) и Коко (представен от синия цвят). Елизабет Ели Скот, състезателка, ще бъде член на племето Бака.

  Елизабет Скот

В скорошно интервю с Parade Скот обясни защо се е присъединила към риалити състезателната серия на CBS:

Започнах кандидатстването си за Survivor с намерението просто да се появя в програмата, тъй като съм влюбен в нея. Аз съм голям фен. Но по време на процеса на прослушване направих много саморефлексия и осъзнах, че имам много да доказвам на себе си. Имах много съмнения относно способностите си от дете.

Тя продължи, като каза:

И предполагам, че исках да си покажа, че мога да изляза извън зоната си на комфорт и да опитам нещо ново. Поради моята кариера и семейна структура винаги съм бил в позиция да служа на другите. Така че това е възможност за мен да се концентрирам върху себе си и да се поставя на първо място за първи път в живота си.

Когато я попитаха за любимите си моменти от предишни сезони на шоуто, тя каза:

Имам толкова много страхотни моменти от историята на Survivor. Вярвам в този, който току-що казах, в който Ерик предаде своя идол и брилянтната Бригада черна вдовица го организира. Всички свършиха изключителна работа. Беше истинско екипно усилие, като всички работеха заедно, за да направят тази невероятна изненада. Но също така харесвам странни и забавни събития.

Тя продължи, като каза:

Сетих се за един днес, в който Били призна любовта си към Кандис [на островите Кук]. И беше доста неприятно просто да си помисля как седим тук сега и се взираме един в друг. Не ни е позволено да говорим помежду си преди мача. Представям си колко неудобно трябва да е било. (Смее се.) Но също така беше много хумористичен и сладък момент. Този ми дойде наум днес.

  Елизабет Скот

Докато обсъждаше как нейните усилия биха й осигурили значително предимство в играта, участникът каза:

Вярвам, че професията ми наистина ме подготви добре за тази игра. Работата ми е доста трудна. Работя с ветерани, страдащи от посттравматично стресово разстройство. Във всяка сесия никога не знаете какво да очаквате. Всички те може да имат посттравматично стресово разстройство, но опитът на всеки човек с него е уникален. В резултат на това трябва да мисля бързо на крака. Трябва да мога да създам силни връзки с хората в първата сесия, в която ги срещнете.

В допълнение към Елизабет Ели Скот, актьорският състав на Survivor сезон 43 включва Коди Асенмахер, Гео Бустаманте, Майк Габлър, Оуен Найт, Джеси Лопес, Дуайт Мур, Мория Йънг, Джеймс Джоунс, Джийни Женг и други. Не забравяйте да се включите в Survivor сезон 43, епизод 1 по CBS в сряда, 21 септември 2022 г., в 20:00 ч. ET/PT.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Survivor (@survivorcbs)

Популярни Публикации