Джейми Флатърс - възраст, нетно състояние, височина, приятелка, кариера, националност

Джейми Флатърс британски продуцент, актьор и режисьор. Той е добре известен с многото си успешни филми и телевизионни предавания, включително Good Trouble: What If the Suit Chokes? и Черно куче. Джейми стана известен в резултат на телевизионното шоу So Awkward. Научете повече за Джейми Флатърс Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Джейми Флатърс
Дата на раждане 7 юли 2000 г
Възраст 22-годишен
Хороскоп Рак
Късметлийско число 7
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия Актьор, продуцент, режисьор
Държава Англия
Височина 5 фута 10 инча (1,78 м)
Нетна стойност 0K – 0K
Цвят на очите зеленикави очи
Цвят на косата тъмно кафява коса
Размер на тяло 40-28-36
Родно място Лондон
Националност британски
Религия Кристиян
образование Академия Ламбет
баща Пол Флатърс
Майка Анна Грей
Братя и сестри Джордж Флатърс, Мат Флатърс
Instagram Джейми ласкае Instagram
IMDB Джейми ласкае IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Джейми Флатърс, възраст и националност

Кой е Джейми Флатърс? Джейми Флатърс е роден на 7 юли , 2000 г., в Лондон, Англия. Джейми е роден под зодия Рак и е 22-годишен. Пол Флатърс е името на баща му, а Анна Грей е името на нейната майка. Джейми е много близък с родителите си и има страхотна връзка с тях. Той открива другите си таланти, като актьорско майсторство, танци и т.н., от ранна възраст. Джейми също има британско гражданство, тъй като е роден в прекрасен английски град. Джейми има двама по-малки братя, Джордж Флатърс и Мат Флатърс. Освен това Джейми Флатер посещава местно основно училище като дете. След това Джейми отиде в Lambeth Academy в Лондон. Освен това няма налична допълнителна информация относно академичните постижения на Джейми.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Джейми Флатърс ? Джейми Флатърс е висок 5 фута 9 инча и тежи около 59 кг . Джейми е жена с тъмнокафява коса и зеленикави очи. Физическите мерки на Джейми също са 40-28-36.  Джейми Флатърс

Джейми Флатърс позира за снимка Източник: Instagram

Джейми Флатърс Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Джейми Флатърс? Джейми Флатър печели пари през цялата си актьорска кариера. Няма обаче информация за заплащането на Джейми за филма. Счита се, че нетното състояние на Джейми е между 0K и 0K към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Джейми Флатърс направи актьорския си дебют през 2016 г. като Киърън в епизода Немезис на телевизионния минисериал Flat TV. Той беше победител в Speak Out Challenge на Jack Petchey година по-рано. Освен това програмата помогна на Джейми да стане добре познат в развлекателния бизнес и да намери актьорска работа. Джейми е най-известен с ролята си на Мат Фърниш в популярната комедия So Awkward, която се излъчва по младежкия канал на BBC за деца на възраст до 12 години.

Освен това, Джейми изобразява един от главните герои на сериала в първи и втори сезон. Джейми не успя да се появи в трети сезон на програмата. В допълнение към Джейми, сериалът включваше Клео Деметриу, Амир Фалзон-Оджо и София Дал'алио. Премиерата на първата серия е на 21 май 20145 г., а последната серия е излъчена на 6 август 2015 г. Премиерата на втория сезон е през август 2016 г. и приключва през ноември същата година. През 2017 г. Джейми Флатър изобрази сина на Андрю Ърлъм Люк Ърлхам. В трилър драматичния телевизионен сериал Liar, продуциран от братята Хари и Джак Уилямс, героят Люк е ученик в класа на Лора. SundanceTV и ITV копродуцираха програмата, в която участваха Джоан Фрогат и Йоан Груф. Премиерата на програмата по ITV беше на 11 септември 2017 г. Първият сезон приключи на 16 октомври 2017 г., а вторият сезон започна през 2020 г.

Джейми се присъедини към актьорския състав на 'Аватар 2' на Джеймс Камерън през 2017 г., където той се превъплъщава в Нетеям, а филмът е планиран да излезе на 16 декември 2022 г. Освен това Джейми ще участва във филма 'Аватар 3', който ще излезе през 2024 г. В момента Лами снима The School for Good and Evil като Tedros и Avatar 4 като Neteyam.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Джейми Флатърс? Семейното положение на Джейми е неженен и неженен. Освен това няма информация относно връзката на Джейми. Освен това, няма налична допълнителна информация за предишната връзка на Джейми. Що се отнася до слуховете и противоречията на Джейми, той не е бил част от тях досега. Освен това, Джейми е зает с личния и професионалния си живот. Освен това Джейми предпочита да стои далеч от слухове и противоречия.

Факти

  • Джейми Флатърс продуцент, актьор и режисьор от Великобритания.
  • Той е известен с няколкото си хитови филма и сериали като Good Trouble: What if the Suit Chokes?, Black Dog и др. Джейми спечели популярността си от телевизионния сериал, озаглавен So Awkward.
  • Джейми също се присъедини към актьорския състав на „Аватар 2“ на Джеймс Камерън през 2017 г., където Джейми играе ролята на Нетеям и трябва да излезе на 16 декември 2022 г.
  • Освен това Джейми участва и във филма Аватар 3, който трябва да излезе през 2024 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Holli Herrera, възраст, биография, етническа принадлежност, националност .

Популярни Публикации