Джамал Робъртсън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Джамал Робъртсън е известен американски футболист. Джамал Робъртсън е играл професионален футбол за клубове както в Съединените щати, така и в Канада. След успешна колегиална кариера с Охайо Нортърн, той също играе за Калгари Стампедърс, Сан Франциско 49ърс и Каролина Пантърс.

Бързи факти

Пълно име: Джамал Робъртсън
Дата на раждане: 10 януари 1977 г
Възраст: 45 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Футболист
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Нетна стойност 1 милион – 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Вашингтон.
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Гимназия Stebbins

Биография на Джамал Робъртсън

Джамал Робъртсън е роден във Вашингтон, Съединени американски щати, на 10 януари 1977 г. Към 2022 г. той ще бъде на 45 години. Има малко информация за неговите родители и братя и сестри, включително техните имена и професии. Докато той е американски гражданин и последовател на християнството. Освен това той е от афро-американско потекло. Според астрологията той е Козирог.

По отношение на формалното образование той завършва гимназия Stebbins в родния си град. Освен това той получава бакалавърска степен от Северния университет в Охайо.Височина и тегло на Джамал Робъртсън

Джамал Робъртсън е изключително красив и притежава невероятна личност, както и атлетични черти на тялото. Височината е приблизително 5 фута и 9 инча. Докато той тежи 95 кг. Освен това, когато става въпрос за измерване на цялото тяло, не е предоставена цифра. Очите му са тъмнокафяви и има черна коса.

кариера

В Съединените щати Джамал Робъртсън е известен футболист. Той проявява силен интерес към футбола в ранна възраст и играе в гимназията и колежа. Докато той също се радваше на забележителна професионална кариера. По отношение на колежанската си кариера той се състезава в дивизия III на NCAA като бягащ бек и ритник. Докато е старша година, той дори служи като капитан на отбора. През този период той беше постигнал невероятни подвизи.

Освен това, след изключителна колегиална кариера, той беше избран в проекта за NFL през 2001 г. Той подписа с Калгари Стампидърс от Канадската футболна лига и игра за тях. След една година на терена, той подписа със Сан Франциско 49ърс. Той прекарва две години там, от 2002 до 2004 г. Докато след напускането си от клуба, той се присъединява към Каролина Пантърс през 2004 г. Той също прекарва кратко време там, около година, до 2005 г. Освен това той играе за Атланта Falcons през 2006 г. И към края на кариерата си той играе за Toronto Argonauts и British Columbia Lions. На 1 декември 2011 г. той обяви оттеглянето си от играта.

Джамал Робъртсън Нетна стойност

Джамал Робъртсън се радва на заможен начин на живот със семейството си. В резултат на славата и богатството, които той е натрупал в резултат на работата си до момента. Освен това общата му нетна стойност се оценява на между 1 милион и 5 милиона щатски долара до 2022 г.

  Джамал Робъртсън нетна стойност

Джамал Робъртсън

Джамал Робъртсън Гадже, Запознанства

Преминаване към На Джамал Робъртсън романтичен и личен живот, той може да е женен. Той обаче не го е заявил точно в публичното пространство. Освен това той не е баща на други деца. Освен това той няма други връзки. Докато той е откровен относно предпочитанията си по пол. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации