Рита Гарсия- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Рита Гарсия е американски журналист, водещ на новини и репортер. Рита Гарсия се утвърди като една от най-популярните домакини в света. Освен това репортерът натрупа значителна база от фенове в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име: Рита Гарсия
Дата на раждане: 24 април 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: водещ, репортер, журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Серджо
Нетна стойност 700 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Тексас
Националност американски
образование Училището за масова комуникация на Тексаския държавен университет в Сан Маркос

Биография на Рита Гарсия

Рита Гарсия е родена през 1988 г. и празнува рожден ден всяка година на 24 април. По същия начин репортерът е на 33 години към момента. Репортерът е роден в Тексас, Съединени американски щати. Освен това репортерът е от американски произход и е роден под зодия Телец.

Преминавайки към семейния произход на знаменития репортер, тя не е разкрила никаква информация за семейството или родителите си. По същия начин тя рядко говори за членовете на семейството си и поддържа високо ниво на тайна за тях. По същия начин нямаме информация за нейните братя и сестри. Стана ясно обаче, че семейството й я подкрепя изключително много и че е израснала в приятна и топла среда.Според образованието на водещата на знаменитост, тя първо е посещавала местна гимназия. Тя посещава Училището за масова комуникация на Тексаския държавен университет в Сан Маркос, Тексас, след като завършва гимназия. Освен това тя има бакалавърска степен по изкуства по електронни медии.

  Рита Гарсия възраст

Рита Гарсия

Височина и тегло на Рита Гарсия

Тя несъмнено има привлекателна физика и форма. По същия начин котвата е висока 5 фута 5 инча и тежи 56 килограма. Освен това зашеметяващата репортерка има кафяви очи и кестенява коса.

кариера

Рита Гарсия е американска журналистка, репортерка и водеща. Гарсия започва кариерата си в предаването в долината Рио Гранде в Южен Тексас, където тя репортажи по различни международни гранични проблеми. За първи път тя хвана микрофон в ранна възраст, когато родителите й й дадоха касетофон и микрофон, които да използва, докато чете историите си на глас. Тя практикуваше и се записваше на видео редовно. Тя беше въведена в гимназиална програма, посветена на радио и телевизия като ученичка, което събуди интереса й към журналистиката. Тя разви интерес към новинарските репортажи в резултат на четене на редовните училищни съобщения. Стажувала е в Националното обществено радио (NPR).

Сега тя работи през делничните дни от 4:00 до 7:00 сутринта като репортер на сутрешните новини за Good Day LA. По същия начин тя имаше късмета да си сътрудничи с екипа на KTTV през декември 2017 г. Преди да се присъедини към FOX 11, тя работеше за FOX 26 KRIV в Хюстън, Тексас. Освен това тя е работила като сутрешна водеща през делничните дни, а преди това като репортер в KCBS/KCAL в Лос Анджелис. Нейната телевизионна кариера започва в долината Рио Гранде в Южен Тексас, където отразява различни международни гранични въпроси. По същия начин тя е член на Националната асоциация на испаноговорящите журналисти и поддържа взискателен професионален график (NAHJ).

Наред с други истории, тя отрази смъртта на великия баскетболист Коби Брайънт, пожара на Уолси, червените килими на Оскарите и Еми, Супербоул 51 и урагана Харви. Освен това тя спечели Световните серии за втора поредна година през 2017 г., както и през 2018 г. Тя беше първата водеща на сутрешните новини на пазара в Лос Анджелис, която излъчи цяла сутрешна новинарска емисия на живо от дома си по време на пандемията от коронавирус през 2020 г.

Рита Гарсия Нетна стойност

Рита Гарсия несъмнено е натрупала значително богатство по време на кариерата си на журналист. По същия начин репортерката несъмнено е спечелила пари чрез водещата си кариера и чрез присъствието си в социалните медии. В момента тя има нетна стойност от 700 000 долара.

  Рита Гарсия нетна стойност

Рита Гарсия

Рита Гарсия Съпруг, брак

Известната американска водеща е омъжена. Рита Гарсия е омъжена за Серхио. По същия начин тя беше споделила свои снимки в социалните медии.

Популярни Публикации