Джулия Молинаро- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Джулия Молинаро е известен професионален играч на голф от Италия. Джулия Молинаро е известна с участието си в летните олимпийски игри през 2016 г. и през 2020 г.

Бързи факти

Пълно име: Джулия Молинаро
Дата на раждане: 23 юли 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Играч на голф
Държава: Италия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Кампосампиеро
Националност Италиански
Религия Кристиян
образование Държавен университет в Аризона
баща Фабрицио Молинаро
Майка Марика Молинаро
Братя и сестри (един)

Биография на Джулия Молинаро

Джулия Молинаро е родена в Кампосампиеро, Италия на 23 юли 1990 г. С това тя вече е на 31 години и има италианско гражданство. По същия начин тя е християнка и е родена под знака на Лъв.

Преминавайки към нейните роднини, тя е родена от баща му Фабрицио Молинаро и майка му Марика Молинаро. Тя е второ дете на родителите си и има сестра. Тя прекарва по-голямата част от детството си в Кения със сестра си. Няма много информация за нейното детство, защото тя попадна в светлината на прожекторите, след като стана успешна.Джулия Молинаро Образование

Що се отнася до образованието й, тя посещава реномирано частно училище в Италия. Тя посещава държавния университет в Аризона за висшето си образование, след като завършва гимназия.

Височина, тегло на Джулия Молинаро

Тя има стройно и привлекателно тяло, благодарение на подобрените размери на тялото си. Тя е поддържала тялото си във форма на спортист. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 10 инча или 1,78 метра и тежи приблизително 72 кг или 158 паунда.

Освен това нейните точни измервания на тялото, като размер на гърдите, размер на ханша, размер на талията, размер на рокля, размер на обувки и т.н., в момента не са налични. Освен това голфърката има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.

  Джулия Молинаро

Джулия Молинаро (Източник: Pinterest)

кариера

Джулия Молинаро започва да играе голф на дванадесетгодишна възраст. След като завършва гимназия, Джулия се записва в държавния университет на Аризона и се присъединява към отбора по голф. Тя влезе в работната сила веднага след като завърши университета през 2012 г. Молинаро дебютира на Symetra Tour през 2013 г., където спечели едно събитие и завърши на второ място в класирането по пари. През същата година тя е обявена за новобранец на годината.

След като завърши на второ място в Symetra Tour през 2014 г., тя спечели карта за LPGA Tour. Джулия направи своя дебют в LPGA тази година, завършвайки 114-та в парите. Преди да стане професионалист, тя спечели 2007 Girls Junior Orange Bowl. Молинаро представлява Италия на Олимпийските игри през 2016 г.

Giulia, Jessica Korda и Moriya Jutanugarn се състезават на Kingsmill River Course в момента. През 2012 г. Джулия спечели международната титла за аматьори на Швейцария. Единствената професионална победа на Молинаро беше в Friends Of Mission Charity Classic през 2013 г.

Нетна стойност на Джулия Молинаро

Джулия Молинаро е натрупал доста богатство. Според онлайн източници към октомври 2022 г. нетната й стойност се оценява на 500 хиляди щатски долара. Кариерата й в голфа й осигури значително богатство.

Джулия Молинаро Съпруг, брак

Що се отнася до романтичния й статус, тя изглежда необвързана и не излиза с никого. Тя не казва много за това, защото е частно лице. Тя крие личния си живот от медиите.

Смята се, че Джулия е необвързана, защото не се вижда с никого на снимките. Нейните акаунти в социалните медии са пълни само със снимки на нейните приятели и семейство. Тя е от типа момичета, които обичат да прекарват времето си със семейството си на почивка.

Популярни Публикации