Коя е Мая Чембърс? Факт е, че не знаете за нея

Мая Чембърс е известно дете. Тя е добре известна с това, че е дъщеря на известния актьор и бивш модел Джъстин Чембърс.

Бързи факти

Пълно име Мая Чембърс
Първо име Мая
Фамилия камари
Дата на раждане юни 1997 г
Възраст 24 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Запознанства
Братя и сестри Кайла Чеймбърс Ева Чеймбърс Изабела Чембърс Джаксън Чеймбърс

В интервю с нейния баща

Дилън разказва кратка история за актьора Джъстин Чембърс в интервю за Papa Reporter. Възпитанието на актьора беше трудно, тъй като той и неговият близнак прекарваха по-голямата част от времето си в болницата поради заболяване. Обстоятелството обаче послужи за укрепване на братството между братята близнаци. Джъстин също е отдаден семеен човек, който дава приоритет на връзките пред работата. Започва да работи като модел, когато скаут за модели го забелязва на станция на парижкото метро. По време на това пътуване той не само откри успеха, но и любовта си. От неразделната двойка са родени пет деца.

  Мая ЧембърсИзвестно време актьорът се бореше да си намери работа. По-късно, когато получи роля във филм, той се вкопчва в друг. Но за някои филми, като Зодиак, той трябваше да направи значителни жертви, особено по отношение на здравето си. Играта на актьора в „Анатомията на Грей“ беше изключителна. Програмата пожъна съкрушителен успех и той бързо стана любимец на всички. По време на третия сезон на предаването обаче актьорът страда от недоспиване и трябва да отиде на лекар. Тъй като беше посъветван да се изолира от обществото, той напусна програмата, за да живее здравословно.

За да опровергае съобщенията за проблемите си със съня, той каза, че те са причинени от актьорската му професия, а не от децата му и че е развълнуван да бъде с тях. Сега възнамерява да насочи фокуса си към документалните филми. Според колегата му излизането му от киното би било пагубно за програмата. В резултат на това има съмнения относно бъдещето на шоуто.

Очарователно семейство

Нейните родители са Джъстин Чембърс и Кийша Чембърс. Кайла Чембърс, нейната сестра близначка, също е модел. Тя има три братя и сестри в допълнение към своите близнаци: две сестри, наречени Ева Чембърс (родена март 1999 г.) и Изабела Чембърс (родена през декември 1994 г.), и брат на име Джаксън Чембърс (роден януари 2002 г.). Домакинството й включва и две спасени кучета, придобити от родителите й, както и гонче.

Връзка с баща, всички усмивки

Мая има силна връзка с баща си. Джъстин поддържа близки отношения с всяко от петте си деца. Той се наслаждава на времето си с тях. Той каза, че децата му са най-прекрасното нещо, което някога му е хрумвало. Джъстин твърди, че тъй като имат голямо семейство, домът често изглежда като нощен клуб, със силна музика, суматоха и хора. Той също така каза, че децата му обичат да играят видео игри. Мая също може да обича да играе видеоигри с братята и сестрите си.

Срещате ли се или сте необвързани?

Мая пази личния си живот като добре пазена тайна. Има обаче спекулации, че тя се среща с мъж на име Алекс. Алекс е барабанист на групата The Royal Hounds NYC. Не е ясно дали Алекс е гаджето на Мая, но те очевидно се радват на компанията на другия, тъй като са били виждани да излизат заедно много пъти.

  Мая Чембърс

Мая Чембърс (Източник: Google)

Няма информация за нейни предишни партньорства или любовни приключения. Родителите й, от друга страна, имаха завладяваща любовна история. Джъстин се запозна с настоящата си съпруга Кейша в агенция за модели, където тя работеше като брокер на модели, а той беше модел. Те започнаха да прекарват времето си заедно и любовта им процъфтя. След като се срещат известно време, те решават да се оженят и сватбата им се състоя през 1993 г. Те са женени от почти 27 години. Джъстин каза, че са били заедно толкова дълго, че не знае как биха могли да бъдат по друг начин. Той продължава да хвали съпругата си и се смята за късметлия, че има партньор в живота, който го е подкрепял в работата и в моменти, когато е имал здравословни проблеми.

Изумителна нетна стойност

Няма известна информация относно нетната стойност на Мая. От друга страна баща й има значителна нетна стойност от приблизително 18 милиона долара към 2021 г. Той се възползва максимално от състоянието си от актьорската си професия, особено като главна роля в популярния телевизионен сериал „Анатомията на Грей“. Той прави приблизително 9 милиона долара за същата програма всяка година. Джъстин стана известен с ролята си на д-р Алекс Карев. Той беше член на тази програма в продължение на 15 години и сега реши да напусне, заявявайки, че иска да разшири своите игрови роли и професионални възможности.

Татуировките и скицирането са две от любимите й неща.

Мая е заинтригувана от рисунката. Нейните профили в социалните мрежи са посветени основно на скеча. Тя обича татуировките и ги има на различни части от тялото си. Мая има татуиран череп и на двете си бедра. Тя има къса прическа като мъж и мъжкарско отношение.

Популярни Публикации