Мадисън Бейли - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност

Мадисън Бейли е роден в Съединените американски щати в Кернерсвил, Северна Каролина. Тя е родена на 29 януари 1999 г. През 2021 г. ще навърши 22 години. Освен това е професионален модел и актриса. Всяка година през януари тя празнува рожден ден.

Бързи факти

Истинско име Мадисън Бейли
Псевдоним Мадисън
Професия телевизионна актриса
Зодия Водолей
Семейно положение Неомъжена
Име на бивше гадже Джей Джей Хокинс
Запознанства Марая Лини
Възраст 22 години (2021)
Височина (прибл.) В сантиметри- 173см
Тегло (прибл.) В килограми- 58 кг
Измерване 34-26-36 инча
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Дата на раждане 29 януари 1999 г
Родно място Кернерсвил, Северна Каролина, Съединени американски щати
Религия християнството
Националност американски
Име на училище Местна гимназия
Име на колеж Не е наличен
Квалификации Не е наличен
Бащино име Алекс Бейли
Име на майката Катрин Бейли
Име на братя и сестри 7
Източник на доход Актьорство
Нетна стойност 0 000 (приблизително)

Биография на Мадисън Бейли

Мадисън Бейли е роден в Съединените американски щати в Кернерсвил, Северна Каролина. Той обикновено се нарича Мадисън, но пълното й име е Мадисън Бейли. Нейният рожден ден е 29 януари 1999 г. Към 2021 г. тя е на 22 години. Основното и средното си образование завършва в родния си град. Нейните пълномощия са неизвестни, но тя е добре образована. Тя е американска актриса и модел, родена в Северна Каролина.

Семейство Мадисън Бейли

Мадисън Бейли е професионална актриса и модел. Името на баща й е Алекс Бейли, а името на майка й е Катрин Бейли. Тя има седем братя и сестри.Медисън Бейли Височина, Тегло

Тя е висока 5 фута 8 инча, или 1,73 метра, или 173 сантиметра. Теглото й е приблизително 58 кг (128 фунта). Тя има прекрасни кафяви очи и кафява коса. Нейните мерки са 34-26-36 инча. 34 А е със сутиен с форма на чашка.

  Мадисън Бейли

Мадисън Бейли (Източник: Pinterest)

Мадисън Бейли Гадже, Запознанства

По отношение на любовния й живот, Мадисън Бейли е най-добрият професионален модел и актриса в Северна Каролина. Тя е родена на 29 януари 1999 г. в Кернерсвил, Северна Каролина, САЩ. Тя е необвързана, според съобщения в социалните медии. Джей Джей Хокинс е името на бившия й приятел. В момента тя се среща с баскетболиста Марая Лини от Университета на Северна Каролина в Шарлот. Ако искате да научите повече за нейния начин на живот, продължете да четете тази статия и научете повече за нейното семейство.

кариера

Тя направи своя дебют в телевизионния сериал „Константин“ през 2015 г. и също така се появи в „Юмручен бой“ през 2017 г. Тя също така се появява в редица други телевизионни предавания и филми, включително Murder Choice Me, Swamp Murder и Two Пътища.

Освен това тя също имаше възможност да работи в други филми, като Black Lighting. Тя беше последно избрана за Непрактични шеги: Филмът също през 2020 г.

През 2019 г. и 2020 г. тя участва в Black Lightning и Outer Banks Wear на Netflix, които получиха широко признание за работата си като фен. Ако искате да научите повече за биографията на Мадисън Бейли, прочетете цялата статия и разберете всичко, което трябва да знаете.

Популярни Публикации