Феновете на Фрой Гутиерес винаги са го подозирали, че е хомосексуален

Някои от тези на Фрой Гутиерес Почитателите на Snapchat и Twitter отдавна теоретизираха, че той е хомосексуален, но нямаше достатъчно сериозни доказателства, за да се придържа към нещо. През септември 2020 г. обаче Dailymail съобщи, че звездата от Teen Wolf е в Лондон с шотландския актьор Ричард Мадън. Известно е, че преди това Мадън е споделял жилище с Брандън Флин от 13 причини защо, който беше открит за своята сексуална ориентация.

Гутиерес и Мадън бяха видени в Лондон заедно

Гуитиерес е бил в Лондон със своя приятел актьор и звезда от 'Игра на тронове' Мадън, според септемврийска история в Dailymail. Публикацията включва снимки на двойката, която върви по улицата с голяма черна торба за боклук в ръка. Бившият крал на Севера от фантастичната драма „Игра на тронове“ изглеждаше великолепно както винаги в черно. Беше облечен в тъмно дънково яке, черен панталон и риза в тон. Черната маска на лицето му не само го пазеше в безопасност по време на епидемията от коронавирус, но и му помагаше да поддържа нисък профил.

 Фрой Гутиерес23-годишният Гутиерес беше също толкова интригуващ. За разлика от елегантния си спътник, той беше облечен по-небрежно, носеше нещо като жълта тениска с избелели панталони. Впоследствие двамата бяха видени да се отдалечават с превозно средство, а Мадън зад волана.

Гутиерес и Мадън прекараха заедно в изолация в Лос Анджелис

Тези снимки бяха публикувани едва месеци след като новината за Гутиерес и Мадън, прекарали вечерта заедно в Лос Анджелис, нашумя през май. Според Саймън Бойл от The Sun, актьорът от Бодигард е прекарал затвора в изолация в разкошната къща с две спални на Емилия Кларк в Лос Анджелис. Според вътрешния човек, Мадън се е върнал в Лос Анджелис няколко седмици преди началото на блокирането, след като засне следващия филм на Marvel, Eternals, в Лондон. Говори се, че по време на ареста си 33-годишната суперзвезда е преместила своя спътник Гутиерес във великолепната къща, за да му прави компания.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Froylan Gutierrez (@froy)

Отидоха на пикник като група.

Гутиерес и Мадън бяха забелязани отново заедно на 11 април 2021 г., отишли ​​на пикник в Хампстед Хийт в Лондон, след като преди това бяха видени заедно. Двамата бяха видени да минават през очарователното селце, докато държаха стоките на Marks & Spencer. Гутиерес беше облечен в горски зелен пуловер, черни панталони и ботуши, докато Мадън беше облечен в сив пуловер, подплатено яке, тънки дънки и черни ботуши. Всички тези фактори сочат факта, че двамата актьори се срещат от доста време. Но нищо не е гарантирано, докато не решат да разкрият истината.

 Фрой Гутиерес

Фрой Гутиерес гей ли е?

Докато фактът, че са прекарали блокирането заедно, не е достатъчен, за да се прецени тяхната ориентация, идеята, че Мадън и Гутиерес може да се наслаждават на скрита любовна връзка със сигурност повдига вежди. Дори почитателите на Гутиерес се интересуват от връзката му с Мадън. В един от туитовете му от митинга на BLM в Санта Моника, една почитателка направи всичко възможно да напише: Излизате ли с [Ричард Мадън]… #LoveWins?

Мадън преди това е живял с Брандън Флин.

Мадън живееше с Флин в къщата им в Лос Анджелис, преди да се изолира с Гутиерес в много скъпата луксозна резиденция. Те заживяха заедно, след като Мадън прекрати връзката си с годеницата си актрисата Ели Бамбър в началото на 2019 г.

Слуховете за хомосексуалността на Мадън се разпространяват и медиите започват да го разпитват директно. Когато беше помолен да разясни ефира, актьорът от Вечните предпочете да запази личния си живот в тайна.
Просто пазя личния си живот личен. Никога не съм обсъждал романтичните си връзки.
Коментарите на Ричард може да са потвърдили или да не са потвърдили подозренията, но със сигурност не са направили нищо, за да ги потушат.

Популярни Публикации