Lim Ji-yeon и Yoon Gyun-sang са обвинени в малтретиране на животни

Имението Роза , една от най-скорошните K-драми с премиера, в момента е замесена в скандал. Драмата, в която участват Lim Ji-yeon и Yoon Gyun-sang, е обвинена в жестокост към животни по време на снимките. Животното, по-специално котка, се предполага, че е било използвано в плашещ сценарий. KARA, организация за защита на животните, осъди изпълнението в официалните си акаунти в социалните медии.

Дали създателите на Rose Mansion са използвали истинска котка, за да пресъздадат ужасната сцена?

Според изявлението на KARA,

Има ужасяващ инцидент в Rose Mansion Episode 4 относно убийството на котка. Нападателят е показан как наръгва котките многократно, а гледката и звукът на ужасното престъпление са невероятно сравними с реалния живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TVING (@tving.official)

Организацията за защита на животните поиска създателите на шоуто да обяснят дали жива котка е използвана за илюстриране на този сценарий. Те казаха,

Искаме TVING да изясни сценария, при който животното е заклано.

 Юн Гюн-сан

След това обвинение феновете на К-драмата поискаха отговор от шоурънърите. В отговор на нарастващото възмущение TVING даде следния отговор на въпроса на KARA:

Искрено съжаляваме за сцената с котката. Заснехме въпросното събитие без присъствие на котка. Поради ограниченията на CGI трябваше да наемем обучена котка. Котката е здрава и добре гледана.

Те също така потвърдиха, че съответният епизод е изтрит от сайта за стрийминг. Скоро ще бъде качен отново с премахната тревожната сцена.

Каква е историята на Rose Mansion?

Програмата, която вече е достъпна по TVING, е криминален трилър с рейтинг R. Съсредоточава се върху Джи-на, служител на договор в хотел. Тя страда в живота поради манталитета си на малоценност, но крие проблемите си от външния свят. Когато открива, че сестра й е изчезнала, всичко в живота й се обръща с главата надолу. Тя се връща в квартала на родителите си и започва престоя си в имението Rose. Докато започва собствено разследване за изчезването на изчезналата си сестра, тя открива, че съседите й не са тези, за които се представят. Тя не им вярва и не ги приема с лека ръка.

 Юн Гюн-сан
По това време тя среща следователя Парк Мин-су, който се съгласява да й помогне с разследването. Докато се гмуркат по-нататък в случая, двамата откриват повече, отколкото са очаквали. Животът им претърпява рязък обрат, когато разбират, че ще трябва да се справят с няколко предизвикателни сценария. Това се превръща в кулминацията на шоуто.

Популярни Публикации