Кой е Рондодасоса? Wiki, възраст, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Матиа Барбиери , по-известен като Rondodasosa, е италиански рапър. Започва музикалната си кариера през 2020 г., след като е роден в Сан Сиро, Милано. Същата година той издава първото си EP, Giovane Rondo.

Бързи факти

Сценично име Рондо да Соса
Истинско име Рондо да Соса
професия(и) Рапър, Tiktok Star,
рожден ден 29 април 2002 г
Възраст 20 години
Пол Мъжки
Родно място Рим, Италия
Роден град Рим, Рим, Италия
Националност Италиански
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Rondodasosa

Матиа Барбиери е на Рондодасоса истинско име, въпреки че е по-известен със сценичното си име Рондо да Соса. Освен това неговото фамилно име Rondodasosa е по-известно в музикалната индустрия.
Рондодасоса е на 20 години. Освен това той е роден на 29 април 2002 г., което го прави Телец. По същия начин той е роден в Милано, Италия. В резултат на това той има италианско гражданство. Говорейки за неговите образователни подробности, Рондодасоса е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

 РондодасосаВисочина и тегло на Rondodasosa

Височината и теглото на Rondodasosa не са известни. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Rondodasosa

Колко е нетната стойност на Rondodasosa? Нетното състояние на Rondodasosa е между 1 милион и 5 милиона долара. Отличната му професия на рапър е основният му източник на пари.

кариера

Mattia публикува първата си песен, Free Samy, през януари 2020 г., посветена на приятел в затвора. Песента получи над 3 милиона слушания в Spotify до февруари 2021 г. Той също записа Louboutin с Vale Pain, което спечели сравнения на Rondodasosa с Pop Smoke. FIMI го сертифицира като платинен, когато достигна 22-ро място в Италия.

Rondodasosa издаде първото си EP, Giovane Rondo, през октомври 2020 г., което включваше Capo Plaza и Shiva. EP достигна номер шест в класациите и беше сертифициран като златен от FIMI.

Rondodasosa издаде Movie, който включва Central Cee, през февруари 2021 г.; песента достига номер 26 в Италия и е златна от FIMI. Същата година той пусна Дубай (който достигна номер 27), Shawty (който достигна номер 36) и Китай (който достигна номер 49). Rondodasosa ще изпълни с Capo Plaza ремикс на Body от Russ Millions и Tion Wayne през май.

Rondodasosa ще участва в Евровизия на Central Cee през 2022 г., която се излъчи на 23.

Rondodasosa Приятелка и запознанства

С кого се среща Рондодасоса? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Той крие личния си живот от папараците. Rondodasosa не е обект на никакви слухове или противоречия. Рондодасоса се пази настрана от истории, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в дискусии.

Популярни Публикации