Кой е Джон Зимър? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джон Зимър е добре известен с това, че е съосновател и президент на Lyft, организация, която предоставя транспортни услуги при поискване. През 2012 г. Джон и неговият приятел Логан Грийн основаха този бизнес. Всеки ден Lyft предлага повече от милион пътувания. Основната цел на компанията е да помогне на възможно най-много хора, предимно жители на Торонто.

Бързи факти

Празнувано име: Джон Зимър
Истинско име/пълно име: Джон Зимър
Пол: Мъжки
Възраст: 38 години
Рождена дата: 14 март 1984 г
Родно място: Гринуич, Кънектикът, САЩ
националност: американски
Височина: 1,67 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Пенелопе)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Джон Зимър гей ли е?: не
Професия: Бизнесмен
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 800 милиона долара

Биография на Джон Зимър

Град Гринуич в Кънектикът е мястото, където Джон Зимър е роден и израснал. През 2006 г. Зимър завършва хотелска администрация в училището на университета Корнел. Джон беше член на Братството Сигма Пи. След дипломирането си Зимър започва работа като финансов анализатор на недвижими имоти в Lehman Brothers в Ню Йорк.

За щастие, компанията скоро обяви фалит, но Цимер напусна компанията рано. По-късно през 2007 г. Зимър и Логан Грийн основават стартиращата платформа за споделено пътуване Zimride, която има местоположения в университетски кампуси в целия град. Той беше направил това, докато беше нает в Lehman Brothers.  Джон Зимър

Джон Зимър

Възраст, височина, тегло на Джон Зимър

Джон Зимър е роден на 14 март 1984 г. Към 2022 г. е на 38 години. Висок е 1,67 метра и тежи 70 килограма.

кариера

Джон Зимме r възнамеряваше да вземе час по религиозно планиране в колежа, наречен Зелени градове за промяна. Големите теми, свързани с проектирането на инфраструктура, съставляват по-голямата част от обучението. Следвайки тези уроци, Цимер се запали по същите неща.

След като беше принуден да напусне предишната си позиция, Цимер реши да се премести в Силиконовата долина. Цимер отговори, че културата в Lehman Brothers е различна от другите компании, когато го попитаха защо е напуснал Lehman Brothers. Техните служители бяха загрижени главно за това какво носят хората и правенето на пари, което не насърчаваше добрата производителност.

От този момент нататък Zimmer се концентрира върху подобряването на услугата и да я направи по-ангажираща и лесна за клиентите. Lyft присъства в 125 университета и е събрал значително количество финансиране на обща стойност 7,5 милиона долара. Zimride представи Lyft като услуга през лятото на 2012 г. Zimmer и Green избраха Lyft като официално име на бизнеса през май 2013 г.

Признание и постижения

Джон Зимър и Грийн бяха признати за финалисти в списъка на Business Week за най-добрите млади предприемачи в Америка през 2009 г. Той и Грийн бяха включени в списъка на Inc. Magazine с 35 под 35 и в списъка на Forbes с 30 под 30: Технологии през 2014 г. Освен това Зимър е говорил в TechCrunch Disrupt и SXSW. През 2017 г. Zimmer спечели наградата Cornell Hospitality Innovator на Cornell University of Hotel Administration.

Нетната стойност на Джон Зимър през 2022 г

Джон Зимър е натрупал зашеметяваща нетна стойност от 800 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал значителни пари, като работи усилено и е отдаден на кариерата си. В момента той се движи към печеленето на все повече пари.

Като съосновател и президент на Lyft, стартираща транспортна компания по заявка, Джон Зимър е добре известен американски бизнесмен. Завършил е хотелска администрация от университета Корнел. Това, че беше член на Sigma Pi Fraternity, го направи щастлив. Най-известното му начинание е Lyft, което той създава през 2013 г. Освен това Зимър е говорил в TechCrunch Disrupt и SXSW.

Съпруга на Джон Зимър, брак

Джон Зимър вече е заето. Той се запознава със съпругата си в Севиля, Испания, докато учи в чужбина. Заедно те имаха дъщеря, която нарекоха Пенелопа. През 2015 г. Пенелопе се роди през декември. Освен това Zimmer поддържа ACLU.

Популярни Публикации