Кой е Винсент Гало? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак, етническа принадлежност

Винсент Гало е известен актьор, музикант, режисьор и художник от Съединените щати. Той също е модел и е бил мотоциклетен състезател. The House of Spirits, The Funeral, Palookaville и Arizona Dream са едни от най-известните му роли. През цялата си кариера той се появява в множество фенове и телевизионни предавания, както и издава множество албуми.

Бързи факти

Празнувано име: Винсент Гало
Истинско име/пълно име: Винсент Гало
Пол: Мъжки
Възраст: 61 години
Рождена дата: 11 април 1961 г
Родно място: Бъфало, Ню Йорк, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,8 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Винсънт Гало гей ли е?: не
Професия: Актьор, музикант, режисьор и художник
Нетно състояние през 2022 г.: 10 милиона долара

Винсент Гало Биография

Винсент Гало е роден в Бъфало, Ню Йорк на 11 април 1961 г. Винченцо Вито Гало, баща му, е професионален комарджия и фризьор. Джанет, майка му, също беше фризьорка. Той отиде в Sweet Home Central Schools в Ню Йорк, но скоро напусна.

Винсент Гало Възраст, височина, тегло

Винсент Гало е роден на 11 април 1961 г. и към 2022 г. е на 61 години. Висок е 1,8 м и тежи 75 кг.  Винсент Гало

Винсент Гало

кариера

Винсент Гало започва кариерата си, като се появява в късометражни филми. Той се появява във филма от 1980 г. Ако се чувствате жабешки, скочете. Той продължи да се появява в късометражните филми Wedding и The Gun Lover през 1986 г. That Smell, Buffalo 66 Trailer, Vincent Gallo Directors, Looking for Enemies Finding Friends, Live Love Drive, The Agent и Akiko са някои от другите му късометражни филми . Той се появи в късометражния филм United States Wins the World Cup през 2014 г.

Винсент Гало издава дебютния си албум It Took Several Wives през 1982 г. През 1984 г. той издава The Way It Is Soundtrack. През 1998 г. Vincent издава саундтрака на Buffalo ’66. Той издава албума When през 2001 г. Той създава Recording of Music for Film през 2002 г. Винсънт също е кредитиран със сингъла от 2001 г. Honey Bunny. So Sad, неговото EP, е издадено през 2001 г.

The Way It Is, дебютният филм на Vincent, излиза през 1985 г. Той се появява във филмите Arizona Dream и The House of the Spirits през 1993 г. Buffalo 66, The Funeral, L.A. Without a Map и Freeway II: Confessions of a Trickbaby бяха сред неговите филмови издания от 1990 г.

Той се появява във филма от 2001 г. Проблеми всеки ден. Винсент е участвал в няколко филма, включително Human Trust, Loosies, Promises Written in Water и Essential Lilling. Актьорът трябва да се появи във филма Shut In от 2022 г.

За първи път се появява по телевизията в епизод на Graffiti Rock през 1984 г. Той се появява в епизод на телевизионното шоу Crime Story през 1987 г. Винсънт също се появява като гост-звезда в The Equalizer през 1989 г. През 2002 г. той играе Никсън в анимационният пилот The Groovenians. Dirt беше последната му телевизионна изява през 2007 г.

Винсънт също е сценарист или режисьор на редица филми, включително Buffalo 66, The Brown Bunny и Promises Written in Water. Имаше и филм, наречен „Април“, който никога не беше пуснат.

Постижения и награди на Винсент Гало

Винсънт Гало е получил множество награди и номинации през цялата си кариера. През 2003 г. получава наградата на ФИПРЕССИ. През 2010 г. актьорът печели купата Волпи на филмовия фестивал във Венеция. Той също така спечели наградата Movieline на Международния филмов фестивал в Ротердам през 1999 г.

Обявен е за най-добър актьор на Fantafestival през 2002 г. Той също така получава множество номинации, включително наградата на Асоциацията за онлайн филми и телевизия, полската филмова награда и наградата Film Independent Spirit.

Нетната стойност на Винсент Гало през 2022 г

Нетната стойност на Винсент Гало се оценява на около 10 милиона долара към юни 2022 г. Той спечели тези пари, като се появи в множество игрални и късометражни филми. Винсент е известен и като сценарист и режисьор на множество филми. Той е и музикант, който е издал множество албуми през цялата си кариера. Според докладите той печели 4 милиона долара годишно.

Винсент Гало е надарен човек. Той беше успешен музикант и актьор. Той е направил много неща в кариерата си и има фенове по целия свят. Тъй като той продължава да се представя, със сигурност можем да очакваме да видим повече от него.

Съпругата на Винсент Гало, брак

Винсент Гало е свободен мъж, който никога не се е женил. Това обаче не означава, че той не се е интересувал от жени. От 1999 до 2000 г. Винсент е сгоден за дизайнера на костюми Бетани Риц. От 2006 до 2008 г. той имаше връзка с актрисата Кори Кенеди.

В средата на 2000-те той дори излиза с модела Ника. Преди това той е имал връзки с Chloe Sevigny, Cat Power, PJ Harvey, Heather Christie и Theresa Wayman.

Популярни Публикации