Колко богат е Тайрис Гибсън? Нетно състояние, кариера, заплата

Тайрис Гибсън е отказал да плаща съпружеска издръжка на бившата си съпруга Саманта Лий Гибсън, освен за SUV. На 29 август актьорът от F9 се яви в съда по делото за развод, говорейки за проблемите, които ще разрешат развода му със Саманта. Според съдебните документи Гибсън отказва да плаща съпружеска издръжка и иска да задържи своя Range Rover от 2016 г. Саманта, от друга страна, може да има Land Rover Discovery от 2017 г. Гибсън търси физическо и юридическо попечителство над дъщеря им Сорая, както и окончателното решение за немедицински кризи за Сорая.

Според най-новата съдебна актуализация, адвокатът на Гибсън Таня Мичъл Греъм разпитва Саманта за разходите й отпреди две години, които възлизат на приблизително 1740 долара за козметика. Адвокатът на Саманта твърди, че това не е свързано със случая, но Таня каза защо Гибсън вярва, че е така. Тайрис и Саманта се ожениха през февруари 2017 г. и имаха първото си дете, Сорая, през октомври 2018 г. Гибсън преди това се ожени за Норма Мичъл през 2007 г. и дъщеря им се роди същата година. Двойката се разведе през 2009 г.Нетната стойност на Tyrese Gibson

Tyrese Gibson става известен с едноименния си първи албум през 1998 г., а един от неговите хитове, Sweet Lady, достига върха на Billboard Hot 100. Следват още албуми, заедно с успешна актьорска кариера. Състоянието на 43-годишния мъж се оценява на приблизително 6 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал значително състояние в резултат на професията си в сектора на развлеченията.

 Тайрис Гибсън

Тайрис Гибсън и бившата му съпруга Саманта платиха 4 милиона долара за дом от 25 000 квадратни фута в квартал Бъкхед в Атланта през декември 2017 г. Има други манекени на Трансформърс, разпръснати из дома, включително малък Оптимус Прайм на първия етаж, гигант Оптимус Прайм в градината и пчела отпред.

Има също седем спални, девет бани и половина, звукозаписно студио, гласова кабина и кадифени стени в къщата. Гибсън обяви дома си в Уудланд Хилс, Калифорния, за продажба за 3,5 милиона долара през май 2021 г., но намали цената до 2,9 милиона долара тази година.

 Тайрис Гибсън

Гибсън направи състояние като актьор в два големи филмови франчайза, Бързи и яростни и Трансформърс. Той играе Роман Пиърс в първите два филма 'Бързи и яростни' и продължава да играе героя в петия филм, 'Бързи пет'. С изключение на петия филм, Transformers: The Last Knight, той е изобразявал сержант Робърт Епс в четири филма от поредицата Transformers. Tyrese Gibson имаше страхотна певческа кариера и е най-известен с песните си Nobody Else, Sweet Lady, I Like Them Girls, How You Gonna Act Like That и други.

Популярни Публикации