RHODubai Звездата Шанел Аян разкрива, че почти се е омъжила за своя братовчед

Шанел стресна последователите си тази вечер в RHODubai, като разкри, че е почти омъжена за братовчед си. Тя обясни на зрителите, че уреденият й брак е бил уреден с роднина, но тя не го приема, тъй като той е красив. По-късно тя срещна съпруга си Лука Салвес и избяга от семейството си, след като четири пъти го помоли да се ожени за нея. Тя също така разкри, че съпругът й й е дал зестра от 1000 долара, за да се омъжи за него. Забележката изненада феновете на RHODubai.

Феновете на RHODubai реагират, когато Шанел Аян признава, че едва не се е омъжила за братовчед си.

Шанел излезе на сладолед със съпруга си тази вечер и двамата си побъбриха как са се запознали. Шанел обсъди културните различия между браковете в западния свят и тези в нейната страна Кения. Тя твърди, че родителите отглеждат децата като инвестиция, която ще се изплати, когато детето им се ожени и получи зестра. Тя каза, че по обичай й е забранено да се омъжва за някой извън нейната група, особено за бяло момче. Беше нечувано булка да избяга от сватбата си в своята общност.

 Шанел АянТя каза, че всичките й сватбени уговорки са били завършени, когато е избягала от дома, което разстрои майка й. Лука плати зестрата й от 1000 долара. Тогава тя разкри, че след брака си се е запознала с този братовчед. Феновете на RHODubai бяха удивени от нейния опит и я аплодираха, че обяснява културните различия толкова чувствително.

Какво се случи миналата седмица на RHODubai?

Шанел, Леса и Каролайн Брукс обядваха миналата седмица по RHODubai. Шанел се извини, като даде на Брукс връзка лимони и каза, че те имат сестринска връзка. Шанел каза, че е била в трудна ситуация по време на кавгата. Тя постави под съмнение решението на Брукс да се свърже с нея в 7 сутринта, за да я уведоми за отказването от поканата.

Каролин беше раздразнена от Шанел, тъй като двете си говореха през цялото време, но внезапно спряха след спора. Тя също смяташе, че Леса и Шанел обикновено работят заедно. Каролайн С. беше информирана за яденето и я информира, че Леса е помолила Шанел да изчака извиненията на Станбъри. Каролайн С. каза, че това не е грижа на Леса и че трябва да млъкне.

 Шанел Аян

Впоследствие Шанел помага на Леса да организира първата си модна изложба. Леса разкри, че съпругът й не споделя мисията на компанията и е отделил пари само защото се е доверил на Леса. Каролайн остана вкъщи с годеника и кученцето си, вместо да присъства на модното шоу. Шанел предположи, че Каролин не е присъствала на представлението, тъй като Шанел е била там.

Нина и Каролайн С. запазиха хотелска стая под морето за преспиване на децата си. Нина се страхуваше да не разглези децата. Каролайн спомена желанието на Серджо за деца в бъдеще, но дъщеря й каза, че няма да има друг брат или сестра. RHODubai разкрива охолния живот на влиятелните и богати жени в Дубай. Първият сезон на програмата включва:

  • Леса Милан
  • Каролайн Станбъри
  • Сара Ал Мадани
  • Нина Али
  • Аян Шанел
  • Каролайн Брукс

Предаването се излъчва по Браво всяка сряда от 21:00 часа. ЕТ. На следващия ден епизодите са достъпни на Peacock и уебсайта на мрежата.

Популярни Публикации