Моли-Мей Хейг- Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Моли-Мей Хейг е инфлуенсър в социалните медии, YouTuber и телевизионен водещ. Моли-Мей Хейг е най-известна с участието си в риалити програмата за запознанства на Love Island в петия сезон. Серията беше спечелена от Амбър Гил и Грег О’Шей, а Моли-Мей Хейг и Томи Фюри останаха втори. Научете повече за нетната стойност на Моли-Мей Хейг, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Моли-Мей Хейг
Дата на раждане 26 май 1999 г
Възраст 23 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 5
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Женски пол
Професия Риалити телевизионна личност
Държава Великобритания
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение по отношение
Запознанства Томи Фюри
Нетна стойност £2 милиона
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 36-24-36
Родно място Хартфордшър, Англия
Националност британски
образование Завършил гимназия
Twitter Моли-Мей Хейг Туитър
Instagram Инстаграм на Моли-Мей Хейг
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Моли-Мей Хейг, възраст и националност

Коя е Моли-Мей Хейг? Моли-Мей Хейг е родена на 26 май 1999 г., i n Хартфордшър, Англия. Тя е от английски произход. Нейната възраст към 2022 г. е на 23 години, и нейният астрологичен знак е Близнаци. Тя също беше дъщеря на Стивън Хейг, баща, и Деби Гордън, майка. По-голямата й сестра Зоуи Хейг е модел. Тя също е завършила гимназия. Повече информация за професионалните й квалификации ще бъде добавена скоро.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Моли-Мей Хейг ? Моли-Мей Хейг е висока 1,63 м (5 фута 4 инча). . Тя е 106 паунда (48 килограма). По същия начин тя има слабо телосложение. Физическите й измервания са 36-24-36 инча. Тя е поддържала физиката си в добра форма. В Обединеното кралство размерът на сутиена ѝ е 34B, а на обувката 7. Очите ѝ също са сини, а косата ѝ е руса.  Моли-Мей Хейг

Моли-Мей Хейг позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Моли-Мей Хейг 2022 г

Каква е нетната стойност на Моли-Мей Хейг? Моли-Мей Хейг е телевизионна риалити звезда, най-известна с появата си в петия сезон на Love Island UK. Тя дойде на второ място след Томи Фюри в програмата. Тя придоби огромен брой почитатели в резултат на предаването. Освен това тя е работила и с известни компании, включително PLT, Tatti Lashes и Beauty Works. Molly’s Filter Mae е името на собствената й марка за грижа за кожата. По същия начин професията й на модел и телевизионните изяви съставляват по-голямата част от доходите й. Смята се, че нетната й стойност е 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Моли-Мей Хейг бе избрана за участник в Love Island, британска риалити програма за запознанства, за пети сезон. В допълнение, петият сезон на Love Island започна на 3 юни 2019 г. Иън Стърлинг разказа програмата, която беше представена от Каролайн Флак. Моли-Мей Хейг пристигна във вилата на Ден 4. След повторното свързване, Хейг преследва Томи на Ден 5. Къртис, междувременно, беше нейният втори избор за среща. Останалата част от сериала беше прекарана с Хейг и Томи Фюри.

Амбър Гил и Грег О’Шей също спечелиха сериала с 48,82 процента от гласовете. Моли-Мей и Томи Фюри бяха подгласници на шоуто. На 29 юли 2019 г. изложбата приключи. Филтърът е марка за грижа за кожата, създадена от нея. Това е написано от Molly-Mae. По същия начин тя има акаунт в YouTube, където публикува влогове и филми за личния си живот, пътувания, рутинни тренировки и други теми.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Моли-Мей Хейг? Моли-Мей Хейг никога не е била омъжена. В момента е в любовна връзка. Говори се, че е сгодена за Томи Фюри. Те се срещнаха на Острова на любовта през 2019 г. Останаха заедно до края на програмата и заеха второ място. Двамата са запазили приятелството си и са щастливи заедно. Освен това Фюри е британска телевизионна риалити звезда, както и професионален боксьор.

Факти

  • Моли-Мей Хейг е телевизионен водещ, YouTuber и влиятелен човек в социалните медии.
  • Моли-Мей Хейг е най-известна с появата си в петия сезон на риалити шоуто за запознанства на Love Island.
  • Амбър Гил и Грег О’Шей спечелиха серията, а Моли-Мей Хейг и Томи Фюри завършиха втори.
  • Тя спечели над 5,5 милиона последователи в Instagram под потребителското име @mollymae.

Също така, знайте за Нетна стойност на Сара Рахим, възраст, биография и етническа принадлежност .

Популярни Публикации