Всичко за връзката на Кейт Уолш с Катрин Деньов

Кейт Уолш , най-известна с ролята си на д-р Адисън Монтгомъри в „Анатомията на Грей“, много прилича Катрин Деньов , френска актриса. Няма ясна връзка между двете. И двете обаче са актриси със сходна външност. Въпреки факта, че двамата имат почти 24 години разлика във възрастта, хората не могат да помогнат, но се чудят дали Деньов е била Уолш, когато е била по-млада.

Хората често използват Twitter, за да изразят разочарованието си. Феновете на Анатомията на Грей също забелязаха приликата на актрисите. Дори шоуто не можеше да не се пошегува с необичайната им прилика. Героят на Уолш, д-р Монтгомъри, е сравняван с Деньов от съпруга на пациент в сезон 2, епизод 20 от сериала.

Някои дори сравняват Уолш с отдавна изгубеното дете на френската актриса. Други не можеха да не си представят, че двете актриси са едно и също лице и че са вампири. Приликата изумява повечето хора. Някои хора обаче не го харесват.Уолш за приликата на Деньов

Самата 53-годишна жена е забелязала прилика между тях. Уолш започна да публикува снимки на влюбената си жена в Twitter през юни 2017 г., използвайки хаштага #WCW. Деньов беше този, който го направи. Феновете нямаше как да не забележат приликата между тях в коментарите под туита. Докато повечето фенове споменаха епизода на Анатомията на Грей, някои ги нарекоха близнаци.

 Катрин Деньов

Катрин Деньов

Уолш похвали Деньов през март 2019 г., в чест на месеца на женската история. Тя използва Instagram, за да публикува снимка на Деньов и описание на актрисата. Тя нарече френската актриса своята влюбена жена и изрази възхищението си от нея.

Други връзки между актрисите

Двете актриси може да споделят нещо повече от прилика по лицето. И двете са работили като модели. Уолш работи като модел в Япония през 80-те години, преди да стане актьор. Деньов е рекламно лице на парфюм Chanel No. 5 в края на 70-те години и се появява в две фотосесии на Playboy. Тя също така е била лице на L'Oréal Paris и Louis Vuitton багаж, наред с други марки.

И двете актриси изглежда се интересуват от парфюми, красота и мода. През 1986 г. Deneuve пусна аромат, наречен Deneuve, който тя кръсти на себе си. Уолш основа Boyfriend LLC, компания за красота и начин на живот, през 2010 г. Boyfriend, нейният първи продукт, беше парфюм.

И двамата участват в благотворителност и социална дейност. От 1994 до 2003 г. Деньов служи като посланик на добра воля на ЮНЕСКО. Тя е била доброволец за СПИН и изследване на рака и Children Action, Children of Africa и Репортери без граници.

От 2007 г. Уолш работи като говорител на мрежата за нарколепсия за повишаване на осведомеността за нарколепсията. Тя също така е активен защитник на осиновяването на домашни любимци. Не само това, но през 2009 г. актрисата се обедини с Oceana, организация за опазване и застъпничество на океана, за да насърчи опазването на морските костенурки.

Популярни Публикации