Кой е Маркъс Лутрел? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Маркъс Лутрел е известен бивш тюлен от ВМС на САЩ. Той е най-известен с това, че получи Военноморски кръст и Пурпурно сърце за действията си срещу талибанските бойци по време на операция Червени крила през юни 2005 г. Освен това той беше определен като болничен санитар първи клас до края на осемгодишната си кариера в ВМС на САЩ.

Бързи факти

Празнувано име: Маркъс Лутрел
Истинско име/пълно име: Маркъс Лутрел
Пол: Мъжки
Възраст: 46 години
Рождена дата: 7 ноември 1975 г
Родно място: Хюстън, Тексас, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,96 м
Тегло: 75 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Мелани Джуно Лътрел (м. 2010 г.)
деца: Да (Axe Luttrell, Addie Luttrell)
Професия: бивш американски военноморски тюлен
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Маркъс Лутрел

Маркъс Лутрел е роден в град Хюстън, Тексас, през 1975 г. Той започва да се обучава за тюлените от ВМС на САЩ на 14-годишна възраст, докато придружава експерта от американската армия Били Шелтън, който остава близо до дома му.

Известно е, че той е получавал ежедневно обучение от Морган, неговия идентичен брат и други, които са искали да се присъединят към американския флот и силите за специални операции. Шелтън също ги е обучавал чрез използването на разнообразни тренировки с тежести и сила. След като завършва гимназия, Лутрел се записва в университет, където учи международен бизнес.Маркъс Лутрел Възраст, височина, тегло

Маркъс Лутрел е роден на 7 ноември 1975 г. и към 2022 г. е на 46 години. Висок е 1,96 метра и тежи 75 килограма.

  Маркъс Лутрел

Маркъс Лутрел

кариера

На Маркъс Лутрел кариерата му започва през 1999 г., когато е нает от ВМС на САЩ. Той се прехвърля в Basic Underwater Demolition/SEAL (т.е. BUD/S) Class 226, след като завършва тренировъчен лагер и болница A-school Corpsman.

Въпреки счупената бедрена кост, тази знаменитост завърши курса с препятствия и се дипломира с клас 228 през 2000 г. Той по същество е участвал в армейското училище за скокове, както и в обучението за квалификация на SEAL.

Освен това той е насочен към Форт Браг, Северна Каролина, за да научи курса за специални операции Combat Medic (съкратено SOCM). Освен това, той е назначен в SEAL Team Ten в Афганистан през 2005 г. като сътрудник на SEAL Delivery Vehicle Team One (съкратено като SDV-1).

Знаменитостта участва в операция Червени крила, докато работи в Афганистан. Специален разузнавателен елемент от четирима души, свързан със SDV-1, е идентифициран от местни пастири, хванат в капан и всички освен Лътрел са убити. Капанът в рамките на операция Червени крила се оказа доста силен.

След това му бяха пръснати коленете и той счупи гръбнака си за втори път. Тези рани в крайна сметка доведоха до освобождаването му.

Постижения и награди на Marcus Luttrell

Маркъс Лътрел беше в Афганистан по време на операция Червени крила и неговата специална разузнавателна секция от четирима души със SDV-1 беше открита от местни пастири, след което хваната в капан и всички с изключение на Лътрел бяха убити. Той е награден с Военноморски кръст за действията си по време на операцията.

Нетната стойност на Маркъс Лутрел през 2022 г

Нетната стойност на Маркъс Лутрел се оценява на 2 милиона долара към юни 2022 г. Той е направил по-голямата част от състоянието си като военноморски тюлен на САЩ.

Той е призован във флота в края на 90-те години. Освен това той се присъедини към Основно подводно разрушаване/SEAL (BUD/S) Class 226; въпреки това той не успя да завърши до 2000 г. до клас 228 поради нараняване в O-курса.

Знаменитостта беше член на SDV-1 и беше изпратен в Афганистан като член на SEAL Team Ten, както и в Ирак като член на SEAL Team Five. Той е открит като единствения оцелял от операция Червено крило, блокиран в Афганистан.

Освен това той е съавтор на бестселъра за своя опит, наречен Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10.

Маркъс Лутрел е решен да преследва кариера във флота още от юношеството си, когато започва да се обучава за американските военноморски тюлени. По-късно той постепенно напредва, като се обучава и трупа опит в тази област.

Популярни Публикации