Ела Бруколери - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Ела Бруколи е известна и видна британска актриса. Освен това Ела Бруколери е добре известна с ролите си в няколко филма. Освен това работата й се появява в The Last Kingdom (2015), Call the Midwife (2012) и Hexengeddon. Позволете ни да научим повече за професионалния и личния живот на известната актриса в детайли.

Прочетете също -

  • Възраст на Рахмат Мортън, Wiki, съпруга, нетна стойност
  • Хънтър Лий Сойк Възраст, височина, нетно състояние, приятелка

Бързи факти

Пълно име: Ела Бруколи
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Северен Йоркшир
Националност британски
образование Оксфордското училище по драма

Биография на Ела Бруколери

На Ела Бруколери датата на раждане не е публично известна. За нея обаче се знае само, че е родена през 1995 г. Ела е родом от Северен Йоркшир. От друга страна, зодията й също е неизвестна поради неизвестната й рождена дата. Ела е на 27 години през 2022 г. Нейната националност е англичанка/британка, но етническият й произход е неизвестен.Тя посещава Оксфордското училище по драма за гимназиалното си обучение. Ела никога не е споменавала публично допълнителни академични документи по отношение на образованието си.

В резултат на това той не е достъпен за широката публика. Въпреки факта, че тя е професионална актриса и обществена фигура. Въпреки това, тя не е направила никакви претенции относно своето детство, родители, възпитание или детство.

 Възраст на Ела Бруколери

Ела Бруколи

Височина и тегло на Ела Бруколери

Няма налична информация за актрисата, включително нейното тегло, размер на рокля, размер на обувки, размер на бедрата и размер на талията. Въпреки това височината й е приблизително 5 фута и 4 инча. Освен това тя има светлокафява коса и лешниково зелени очи.

кариера

Ела Бруколи за първи път придоби професионална известност, когато представи триумфално представяне в телевизионния сериал. И през 2018 г. сериалът е озаглавен Call the MidWife.

Изненадващо, тя постигна успех като английска актриса. Изненадващо, по-голямата част от публиката, която гледаше сериала, обожаваше Ел. Освен в Call the Midwife, Бруколери се появява и в редица други телевизионни сериали. Освен това сериалът е озаглавен The Last Kingdom и Genius.

Очаква се тя също така да стартира нов телевизионен сериал в следващите дни. Освен това поредицата е озаглавена Hexengeddon. Освен това тя изобразява Минерва Уинтърс. Освен това много фенове и последователи с нетърпение очакват нейното завръщане в телевизията.

Ела Бруколери Нетна стойност

Нетната стойност на Ела Бруколери се оценява на между 1 и 5 милиона долара. Освен това точната нетна стойност не е налична. Освен това друга информация като годишна заплата, лични вещи и други потвърждения не са достъпни. По същия начин нейният основен източник на доходи идва от актьорската й кариера.

 Ела Бруколери нетна стойност

Ела Бруколи

Ела Бруколери Съпруг, брак

Ела Бруколи не е заявявала изрични твърдения за спецификата на отношенията си. Обикновено английската актриса е сдържана да говори. Ела, от друга страна, не изглежда да се фокусира върху определен тип връзка.

По подобен начин Ела изглежда е по-фокусирана върху професионалния си живот и кариера, отколкото върху други аспекти от живота си. В идеалния случай тя не изглежда да не желае да има връзка в момента. Тя може да пожелае да поддържа двоен фокус върху кариерното развитие и напредъка.

Популярни Публикации