Лива Хюлманд - Всичко за дъщерята на Каспер Хюлманд и Вибеке Хюлманд

Дъщерята на Каспер Хюлманд е Лива Хюлманд. Родителите й са Каспер и Вибеке Хюлманд. Тя е отгледана с други двама братя и сестри. Каспер работи професионално като футболен мениджър и също така е главен треньор на националния отбор на Дания. Той също беше бивш играч. Роден е в датския град Олборг. Каспър е женен човек със собствено семейство. Националността му е датчанка, а според датата на раждане е зодия Овен.

Бързи факти

Пълно име Лива Хюлманд
Първо име Лива
Фамилия Коларджия
Професия Дете на знаменитост
Националност датски
Държава на раждане Дания
Бащино име Каспер Хюлманд
Баща професия футболен мениджър и бивш платец
Име на майката Вибеке Хюлманд
Полова идентичност Женски пол
братя и сестри Маркус Хюлманд и Микел Хюлманд

Поглед към родителите на Лива

Както беше посочено по-рано, родителите на Лива са Каспер и Вибеке. Що се отнася до майка й Вибеке, тя е силна дама. Dansk Psykolog Forening наема жената като секретарка. Баща й, от друга страна, е признат за нов герой за отбора на Дания. Той е признат за треньор, който се тупа в гърдите и рецитира стихове. Освен това се твърди, че Каспер е създал отбора си като отбор със силна воля.

 Лива ХюлмандДали Лива е най-малкият от двама братя и сестри?

Ако смятате, че Лива е самотно дете, грешите. Момиченцето се отглежда с две по-големи братя и сестри. Маркъс е името на най-големия й брат във възходящ ред. Маркъс е единадесет години по-възрастен от нея. Микел, вторият й брат, е кръстен на нея. Той е в юношеска възраст и е със седем години по-голям от Лива. Микел също е участник. Маркус и Микел бяха прекарали почти цялото си детство във футбол. След това има Лива, най-младият член на семейството.

След брака им, колко време са заедно Каспер и Вибеке?

Точната дата на официалната им брачна церемония не е известна. Те обаче са заедно от 1992 г. Изминаха повече от три десетилетия, откакто дуото се е пазило зад гърба си. Каспер и Вибеке се срещнаха за първи път в народната гимназия. Говори се, че живеят щастливо. Двойката и децата им се преместиха в Алерод, който се намира в Северна Зеландия. Сватбата на Каспър се пази в тайна. Към момента на писане има малко подробности за тяхната сватба. Каспър изглежда иска да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. В резултат на това нищо не се знае за цялото му семейство. Без съмнение Kasper умело е поддържал нископрофилно съществуване.

 Лива Хюлманд

Кратък поглед към ранната кариера на Каспер Хюлманд.

Каспер е широко смятан за една от най-известните и популярни футболни фигури в Дания. Момчето започва своето приключение през 1987 г. Започва кариерата си с отбора на Рандерс Фрея и продължава с клуба B 93 през 1998 г. Въпреки това, Каспер има шанса да играе с различни клубове. Неговата упорита работа и ангажираност му спечелиха нова позиция като мениджър през 1998 г. Не само това, но като мениджър той беше наблюдавал и ръководил няколко екипа.

Нетна стойност

Лива е все още в началото на двайсетте си и е заета с училището си. Вместо това може да разчитаме на финансовата информация на баща й. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Kasper се очаква да бъде 1,5 милиона долара.

Популярни Публикации