Мелани Ла Бланка живее блажен семеен живот с Родриго Бентанкур

Мелани Бялата е прекрасната приятелка на Родриго Бентанкур, полузащитник на Тотнъм Хотспър и член на националния отбор на Уругвай. Бланка, както и партньорът й, е от Уругвай. Майка й Марсела Риматори и брат Матиас Ла Бланка са най-близките й приятели.

Бързи факти

Пълно име Мелани Бялата
Първо име Мелани
Презиме The
Фамилия Бяло
Професия Приятелка на знаменитост
Националност уругвайски
Държава на раждане Уругвай
Име на майката Марсела Риматори
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Отношение
Връзка с Родриго Бентанкур
братя и сестри Матиас Белия
Дата на раждане 5 април 1999 г
Възраст 23 години

Те се срещат от тийнейджърски години.

Мелани и Родриго са заедно от тийнейджърски години. Оттогава тя придружава половинката си във всеки мач. Те отпразнуваха седем години брак през април, а Мелани заяви в публикация, споделяща техните снимки,

7 години заедно и още хиляди предстоят.Тя също благодари на половинката си, че й доставя толкова много любов и удоволствие и за прекрасния живот, който споделят. Двойката обаче все още не е сключила брак.

Тя и половинката й очакват първото си дете.

В допълнение към седмата си годишнина от сватбата, двойката разкри, че очаква първото си дете заедно. Родриго изпрати прекрасно съобщение за рождения ден в Instagram, като пожела на Мелани много честит рожден ден и щастлива седма годишнина. Той също така я похвали, че винаги е била до него и го е подкрепяла. Повече от всичко той изрази благодарност за най-красивия подарък, който е на път и ще промени живота ни, като ни позволи да имаме семейството, което винаги сме желали.

  Мелани Бялата

Историята на нейния партньор и неговото футболно приключение досега

Родриго е роден в уругвайската провинция Нуева Хелвесия. e произхожда от футболно семейство; баща му, баба и дядо му и брат му играят професионален футбол, а братовчед му е треньор. Родриго имаше проба с уругвайския клуб Пенарол, но не беше избран, така че той пътува до Буенос Айрес по съвет на баща си, за да се пробва за Бока Хуниорс. Той беше на 13, когато напусна семейството си и отиде да живее при баба си и дядо си в района на Линиерс, за да присъства на младежката програма на Бока.

Той направи своя старши дебют на 15-годишна възраст и беше повишен в отбора на първия отбор на 17-годишна възраст. Преместването от малка общност в голям метрополис, според Родриго, не беше лесно по това време. Днес той смята времето си в Бока за изключително. Това беше дълга ера от кариерата му, която той никога не искаше да пропусне, и след толкова много години в клуба той вярва, че привържениците на Бока на стадионите са нещо уникално, каза той. Той отиде в Ювентус две години след като направи своя дебют в Бока, където спечели три шампионата на Серия А и две Копа Италия, като същевременно привлече вниманието на други елитни отбори.

  Мелани Бялата

Той се присъедини към Спърс на 31 януари 2022 г. Родриго беше член на U20 отбора на Уругвай, който спечели южноамериканското първенство U-20 през 2017 г. Той направи своя старши дебют за националния отбор през 2017 г. и е представлявал страната в FIFA World Купа през 2018 г., както и Копа Америка през 2019 г. и 2021 г. Родриго вярва в силата на стремежите и важността никога да не се предаваш. Твърди, че всичко започва с една мечта. Беше трудно да идваш от малък град с население от приблизително 10 000 души и да бъдеш в позицията, в която е днес, е свързано с тежките усилия да се поддържа това ниво, продължи той.

Нетна стойност

Нетната стойност на Мелани се изчислява. Нетната стойност на нейния съпруг Родриго все още не е известна. Родриго има нетна стойност от приблизително 10 милиона долара, които е натрупал чрез изключителната си кариера на играч.

Популярни Публикации