ASMR Cherry Crush- Биография, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

ASMR Cherry Crush е роден на 10 юли 1990 г. във Флорида, САЩ. Настоящата й възраст е 31 години към 2022 г , и тя е от американска националност. Истинската самоличност на 31-годишния YouTuber не е разкрита досега.

По същия начин баща й е от Англия, а майка й е от Америка. Тя също живее с леля си англичанка и от дете създава видеоклипове. Освен това има малко подробности за нейните родители, братя и сестри или възпитание.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е ASMR Cherry Crush? Cherry Crush е с дебелина 5 фута 2 инча . По същия начин тя обикновено боядисва косата си в различни нюанси и има лешникови очи. ASMR Cherry Crush

ASMR Cherry Crush позира за снимка Източник: Instagram

ASMR Cherry Crush Нетна стойност и социални медии

25-годишният YouTuber е популярен в платформи за социални мрежи като YouTube, Twitter и Instagram. Тя имаше повече от 186,8 хиляди последователи в Twitter (@mycherrycrush), 218 хиляди абонати в YouTube (@ASMR Cherry Crush) и 477 хиляди последователи в Instagram (@mycherrycrushx). Тя обаче запази в тайна профила си в Instagram.

Талантливата YouTuber събира между 6 – ,5K всеки месец и между ,2K – 2,5K на година от своя канал ASMR Cherry Crush. Освен това тя е събрала -3 на месец и среден годишен доход от 0K към 2022 г от другата й платформа Cherry Crush. Благодарение на тези пари тя успяваше да задоволи нуждите си досега.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Поглеждайки назад към миналото си, тя беше започнала работа в козметичния бизнес, след като завърши 12-ти клас. Тя също се е състезавала в конкурс, но това не успя да я доведе до победа, така че тя се отказа.

ASMR Cherry Crush и Kayla Suzette стартираха собствен канал в YouTube, след като напуснаха индустрията за красота. Тя започна да качва разнообразни видеоматериали на уебсайта си. В зависимост от настроението си, младата YouTuber също беше създала публикации с въпроси и отговори, съвети за грим и мода и други материали.

По подобен начин през 2012 г. тя стартира двуканален ASMR Cherry Crush и Cherry Crush едновременно. ASMR е съкращение от Autonomous Sensory Meridian Response и нейният канал показва събития, предназначени да успокоят зрителя. Той също така предоставя видеоклипове за йога, успокояване и сън на публиката. Тя също спечели голям брой зрители във всяка от своите платформи в резултат на тези видеоклипове.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на ASMR Cherry Crush? ASMR Cherry Crush не е женен и няма деца. В момента е необвързана. Тя просто се концентрира върху работата си и отделя повече внимание на себе си.

Факти

  • ASMR Cherry Crush е YouTuber и продуцент на съдържание от Съединените щати.
  • ASMR Cherry Crush стана известен след стартирането на едноименен канал за влогове с над 210 000 абонати.
  • По подобен начин през 2012 г. тя стартира двуканален ASMR Cherry Crush и Cherry Crush едновременно.
  • ASMR е съкращение от Autonomous Sensory Meridian Response и нейният канал показва събития, предназначени да успокоят зрителя.
  • ASMR Cherry Crush не е женен и няма деца.

Популярни Публикации