Тина Лай- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, Wiki, кариера

Тина Лай е съпруга на знаменитост, родена във Виетнам. Тина Лай стана известна, след като се омъжи за Джефри Лури. Джефри Лури е известен бизнесмен и собственик на Филаделфия Ийгълс от Националната футболна лига. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Тина Лай, съпруг на Тина Лай, височина на Тина Лай, wiki на Тина Лай, кариера на Тина Лай и още

Бързи факти

Пълно име: Тина Лай
Псевдоним от
Късметлийско число 5
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Пол: Женски пол
Професия: Мениджър на ресторант
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Джефри Лури
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-23-33
Родно място Виетнам
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
образование Гимназия
Братя и сестри Седем

Биография на Тина Лай

Тина Лай е родена през Нейната зодия не е достъпна в медиите, тъй като датата й на раждане е неизвестна. Тина е родена във Виетнам и се премества в Малайзия със семейството си през 1978 г. По същия начин семейството й се премества в Съединените американски щати след няколко месеца. Тина също е американска гражданка. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнос и религия, тя е от азиатски произход. Няма обаче информация за религията, която изповядва.

Тина, както и нейните седем братя и сестри, прекарва детството си във Филаделфия. Тя прекара по-голямата част от детството си в училищната библиотека, защото не можеше да се концентрира върху обучението си, докато живееше в апартамент със седемте си братя и сестри. Тина също посещава гимназия Ламбъртън, що се отнася до нейното образование. За последващото й образование обаче няма информация.Височина, тегло на Тина Лай

Тази зашеметяваща дама е висока 5 фута 7 инча (67 инча) и тежи приблизително 62 кг. По същия начин, с измерване на тялото от 34-23-33 инча, тя има тънка и стройна фигура. Тя носи сутиен 34B размер. По същия начин, по отношение на външния вид, тя има светла кожа, дълга черна коса и кафяви очи.

  Тина Лай

Тина Лай със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професионалния й живот, Тина започва кариерата си, като работи в ресторанта на семейството си. По същия начин, след като завърши класа си, тя работеше в семейния си ресторант. По същия начин нейното семейство притежава редица ресторанти във Филаделфия. По същия начин тя е работила в ресторант и е управлявала за брат си. Освен това, след като е работила в няколко ресторанта, тя е повишена в мениджър на Vietnam Café. За последвалата й медийна кариера обаче нищо друго не се знае. В момента тя е майка-домакин без професионални амбиции. Освен това, след като се омъжи за милиардера Джефри Лури, тя спря да работи в ресторанта си и сега е домакиня.

Тина Лай Нетна стойност в

Тина Лай започва професионалната си кариера като управител на ресторант. По същия начин нейните приходи като управител на ресторант са значителни. По същия начин тя е направила доход от около 100 000 долара. Докато съпругът й милиардер също е добре известен и добре платен за работата си като бизнес магнат. Неговото състояние се оценява на 2,7 милиарда долара към 2022 г. По същия начин той притежава повече от 90% от футболния отбор Филаделфия Ийгълс. В момента тази компания има нетна стойност от повече от 3,1 милиарда долара. Освен това в момента те живеят охолен и луксозен начин на живот в имението си за 14 милиона долара.

Съпруг на Тина Лай, брак

Статусът на връзката на Тина е прав и тя е в брачна връзка. Тя е омъжена за Джефри Лури, бизнесмен милиардер от Съединените щати. Лури е собственик на футболния отбор на НФЛ „Филаделфия Ийгълс'. По същия начин той основава продуцентската компания „Chestnut Hill Production'. През 1983 г. той започва кариерата си като изпълнителен директор в компанията на дядо си Филип Смит, „General Cinema Corporation“. Освен това той е класиран на 319-то място в списъка на Forbes 400 на милиардерите за 2020 г. По същия начин той има приблизителна нетна стойност от 2,7 милиарда долара.

Популярни Публикации