Miguel CuUnjieng- Нетна стойност, Биография, Възраст, Брак, Височина, Кариера

Мигел Куунджиенг е базиран в Ню Йорк американски бизнесмен и партньор на знаменитост. Той е най-известен като съпруг на Ям Консепсион, филипинска актриса, която стана известна след появата си в драматичния филм от 2012 г. Ригодон.

Тя също е добре известна с участието си в телевизионния сериал Dugong Buhay. В момента Ям живее в Ню Йорк. На 28 юли 2021 г. тя обяви брака си с партньора си Мигел Куунджиенг чрез Instagram. На 24 юли 2021 г. двойката се ожени на интимна церемония на яхта в Ню Йорк.

Бързи факти

Пълно истинско име Мигел КуУнжиенг.
рожден ден 20 октомври 1987 г. (вторник).
Възраст (към 2020 г.) 33 години.
Зодия Паунд.
Място на раждане Съединените американски щати.
Професия Бизнесмен.
Националност Американски.
Религия християнството.
Нетна стойност 1,2 милиона щатски долара (приблизително).
Етническа принадлежност филипински.
Семейно положение Женен.
Съпруга Лорейн Мей Ям Консепсион (м. 24 юли 2021 г. – до момента).
родители Майка: Maitoni CuUnjieng.
Баща: Стивън КуУнжиенг.
Братя и сестри Един брат и сестра на име Nicole CuUnjieng Aboitiz.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′
Номер на обувка 12 САЩ.
Тегло (прибл.) В килограми: 89 кг.
В паундове: 196 lbs.
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Miguel CuUnjieng

Мигел Куунджиенг е роден на 20 октомври. Родното му място са Съединените американски щати. Информацията за неговото раждане е получена от акаунта на Ям Консепсион в Instagram, който има над 2,2 милиона последователи. По повода тя пожела на тогавашния си приятел.Miguel Cuunjieng е роден през 1989 г. и ще бъде на 33 години през 2020 г. Неговият астрологичен знак е Везни, земен знак. Израснал е в азиатско семейство.

Той има близки отношения с майка си Майтони КуУнджиенг и баща си Стивън КуУнджиенг. Баща му остава ментор в живота му, като го учи на стойността на упоритата работа. Той дори смята баща си за един от най-забавните членове на семейството си. Мигел не е единственото дете на родителите си; той има сестра на име Nicole CuUnjieng Aboitiz и брат.

  Мигел КуУнжиенг

Miguel CuUnjieng със съпругата си (Източник: Pinterest)

Съпруга и брак

Коя е съпругата на Miguel CuUnjieng? Мигел започна да се среща с тогавашната си приятелка Ям през 2015 г., преди шест години. Ям обяви годежа си с приятелката си в нейния акаунт в Instagram на 23 юни 2021 г. Двамата са сгодени от 2018 г., написа тя.

По-късно двойката се ожени на частна церемония пред семейството и близки приятели. Това се случи на яхта в Ню Йорк, където актрисата живее в момента.

Дни след брака им съпругата му публикува емоционално благодарствено съобщение до семейството на Мигел Куунджиенг, в което им благодари, че са я приели. Тя написа в надписа, че никога няма да забрави срещата със семейството на Мигел за първи път. Беше ужасена, но нямаше за какво да се тревожи. Въпреки че актрисата често изразява благодарност към Мигел за всичко, което е направил за нея, тя вярва, че е също толкова важно да изрази благодарност към невероятното семейство на Мигел.

Ям Консепсион изрази благодарност на майката на Мигел за нейната доброта. Тя оцени и вкусните домашно приготвени ястия, които й приготвяха, като любимата й беше лазанята.

Нетна стойност на Мигел КуУнжиенг 2022

Нетното състояние на Miguel CuUnjieng е около 1,2 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Той и Ям живееха разделени по време на периода на запознанства, защото актрисата работеше във Филипините.
  • По време на интервю тя заяви, че са направили връзката им да работи чрез доверие и комуникация.
  • Мигел изглежда е много активен в Instagram, където има над 61,2+ K последователи и 274 публикации към момента, в който пиша тази статия.
  • След като обаче новината за брака му с филипинската актриса стана публична, той реши да направи акаунта си личен.
  • Той обича риболова като едно от любимите си занимания.
  • Според неговата биография в Instagram, Мигел Куунджиенг обича да свири на укулеле.
  • Тим Яп, организатор на събития за знаменитости, помогна на него и съпругата му в планирането на сватбената им церемония. Той дори пусна видео от сватбата.

Популярни Публикации