Кой е Джими Кар? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джими Кар е известен стендъп комик, актьор и телевизионна личност, който носи пълното име Джеймс Антъни Патрик Кар. Той е добре познат със запазената си марка за смях, черен хумор, невъзмутимо представяне и критична ангажираност.

Бързи факти

Празнувано име: Джими Кар
Истинско име/пълно име: Джеймс Антъни Патрик Кар
Пол: Мъжки
Възраст: 49 години
Рождена дата: 15 септември 1972 г
Родно място: Isleworth, Великобритания
националност: британски, ирландски
Височина: 1,83 м
Тегло: 65 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): Каролин Копинг (2001–)
деца: N/A
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Британско-ирландски комик, писател и телевизионен водещ
Нетно състояние през 2022 г.: 18 милиона долара

Биография на Джими Кар

Патрик Джеймс и Нора Мери, и двамата от ирландски произход, раждат Джими Кар през 1972 г. Той е роден в Айлуърт, квартал на Лондон. Патрик Джеймс е работил като оценител за Unisys, компютърна компания, преди да премине към позицията на ковчежник.

Комикът е едно от средните деца на тримата му братя. Освен това той все още живее в южен Бъкингамшир, където е посещавал училище, където е живял през по-голямата част от предишния си живот. В крайна сметка завършва шести клас в друга институция в Хай Уикъмб.  Възрастта на Джими Кар

Джими Кар

Възраст, височина, тегло на Джими Кар

Джими Кар е роден на 15 септември 1972 г.; Той е на 49 години към 2022 г. Тежи 65 килограма и е висок 1,83 метра.

кариера

Джими Кар започва кариерата си, като за първи път се появява в няколко програми за игри. Продължи ли да води базираните на игри програми Your Face or Mine? И Разсейване на Канал 4.

Освен това той е подкрепил серията от предавания 100s, създадени специално за Канал 4: 100 най-лоши поп записи, 100 най-велики анимационни герои, 100 подобни на Джими Кар, 100 най-лоши британци и 100 страшни момента.

Тази известна личност беше домакин на програмата Comedy Central Distraction от 2004 г. до 2006 г. Той беше избран и за наградата Rose d’Or през 2006 г., присъдена на водещ на най-добро игрално шоу.

В допълнение, този телевизионен водещ беше представен като гост-водещ за сегмент от Have I Got News for You. По-късно той също работи с екип, ръководен от Хислоп, по епизода на програмата, управляван от Widdecombe, който преди това беше изобразен през 2007 г.

Знаменитостта дори беше домакин на It’s Been a Terrible Year, хумористичен преглед за 2004 г., излъчен по BBC Radio 2 през 2005 г. След признанието си като стендъп комик, Кар започна да участва в множество телевизионни програми на Channel 4.

Той дори продължи да бъде домакин на панелното шоу 8 от 10 котки и се появи в комедийното панелно шоу The Big Fat Quiz of the Year, което беше изобразено през декември и прегледано предходната година.

Награди и постижения

От 2004 до 2006 г. Джими Кар е водещ на Distraction на Comedy Central в Съединените щати. Актьорът беше номиниран и за наградата Rose d’Or в категорията за най-добър водещ на игрално шоу през 2006 г.

През 2006 г. той започва турне, наречено Gag Reflex, за което получава 2006 British Comedy Award за най-добър стендъп на живо.

Другите му отличия включват номиниран за наградата Perrier: Носител на наградата за най-добър стендъп тайм аут през 2002 г., наградата за най-добър новодошъл на екрана Royal Television Society Award през 2003 г. и наградата за най-добър стендъп зареден лафта през 2004 г.

Нетната стойност на Джими Кар през 2022 г

На Джими Кар прогнозираната нетна стойност към юли 2022 г. е 18 милиона долара. Той е стендъп комик, актьор и телевизионна личност. Ето как той прави парите си.

Кариерата на комика като стендъп комик му помогна да натрупа значителна нетна стойност. Освен това печели пари от работата си като писател, актьор и радио и телевизионен водещ.

Той работеше с баща си в JC Productions, когато спечели първата си роля в телевизионен късометражен филм като актьор. Той беше водещ на американската версия на Distraction на Comedy Central от 2004 до 2006 г. Кар издаде и осем комедийни DVD-та.

Джими Кар е една от онези знаменитости, които, чрез превъзходните си стендъп комедийни способности, знаят как да разсмеят тълпата за най-кратко време. Той е добре известен като водещ и водещ, тъй като е вещ в радио и телевизионни презентации. Кар е известен със своя отличителен смях, едноредовни думи, невъзмутимо представяне и черен хумор.

Популярни Публикации