Mikaela Foecke- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Микаела Фьоке е волейболистка от САЩ. Микаела Фоке играеше за женския национален отбор по волейбол на САЩ.

Бързи факти

Пълно име: Микаела Фьоке
Дата на раждане: 22 февруари 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Волейболист
Държава: елен
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Исак Рихтер
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Уест Пойнт, Айова
Националност американски
деца един

Биография на Микаела Фьоке

Микаела Фьоке е роден на 22 февруари 1997 г. в Уест Пойнт, Айова, САЩ. В момента тя е на 25 години. Нейният астрологичен знак е Риби. Нейните родители и братя и сестри, от друга страна, са неизвестни.

Микаела Фоке Образование

Foecke получава ранното си образование в католическата гимназия 'Света Троица', където се представя отлично. По-късно тя се прехвърля в университета на Небраска, където играе университетски волейбол.Микаела Фоке Височина, Тегло

Тя е поддържала тялото си в страхотна форма на спортист. Foecke е със среден ръст и тегло. Тя е висока около 6 фута 3 инча. По същия начин тя тежи около 78 кг. Другите размери на тялото й не са известни. Тя също има прекрасна личност и светъл тен. В резултат на това тя има кафява коса и лешникови очи.

  Микаела Фьоке

Микаела Фоке (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на кариерата си, Микаела Фоке е волейболистка от Съединените щати. Микаела Фоке играеше за женския национален отбор по волейбол на САЩ. Въпреки това тя се състезава в лигата на нациите на FIVB по волейбол за жени през 2019 г. Тя получава ранното си образование в католическата гимназия Света Троица, където също играе своя спорт.

Освен това по-късно тя се прехвърля в университета в Небраска, където играе университетски волейбол. Тя беше включена и в първия отбор на AVCA All-America за 2018 г. като старши в университета. По същия начин, преди една година, тя беше само втори отбор. В резултат на това това беше значително постижение за нея.

Освен това тя подпомогна Университета на Небраска за шампионати на NCAA през 2015 г. и 2017 г. През 2018 г. тя беше избрана за носител на наградата Senior CLASS. Той се връчваше ежегодно на най-забележителния старши студент-атлет във волейболната дивизия I на NCAA, който се е отличил в класната стая, общността, характера и състезанието.

Тя също беше обявена за All-Big Ten като младши и старши и беше обявена за най-добра спортистка на Небраска във всички спортове през 2018-19. Нейната колегиална кариера завърши с рекорд 21-2 в мачове от турнири на NCAA. Освен това PrepVolleyball.com я класира като играч номер 2 в гимназията в последната си година.

Въпреки това тя беше член на юношеския национален отбор на Съединените щати през 2014 г., който спечели злато на Континенталния шампионат на NORCECA за жени U20. По-късно тя води младежкия национален отбор на Съединените щати до сребърен медал на Световното първенство за жени U18 на FIVB през 2013 г.

Mikaela Foecke Съпруг, брак

По отношение на брака си тя е омъжена за Исак Рихтер. Те се ожениха на 1 юни 2019 г. Те се ожениха щастливо пред приятелите и семейството си. Освен това те също имат дъщеря на име Адалин Джийн Рихтер. Родена е през месец март 2022 г. Имат прекрасно семейство.

Микаела Фоке Нетна стойност

Играчът е натрупал значително състояние в резултат на успешната си кариера. Тя е много личен човек, който предпочита да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Медиите не са запознати с нейната нетна стойност или заплата.

Популярни Публикации