Гуендолин Кристи - възраст, съпруг, нетно състояние, височина, тегло, етническа принадлежност

Гуендолин Кристи е английска актриса и модел, която е активна в развлекателната индустрия от 2006 г. насам. Тя се появява за първи път в сценични пиеси, докато преследва актьорската си кариера. Тя стана известна, след като се присъедини към актьорския състав на „Игра на тронове“. Тя изигра Бриен от Тарт, воин, борещ се за честта да служи в Кралската гвардия на Ренли Баратеон.

Нейната популярност нарасна, след като се появи в два филма за Междузвездни войни през 2015 г. и 2017 г. Тя също така предостави гласа си като капитан Фазма във видео игрите на Междузвездни войни. Тя се появява в музикални видеоклипове с различни изпълнители, в допълнение към актьорството във филми, телевизионни сериали и сценични пиеси. Научете повече за Гуендолин Кристи Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Гадже, Кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Гуендолин Трейси Филипа Кристи
Псевдоним Гуендолин
Известен като актриса
Възраст 41 години
рожден ден 28 октомври 1978 г
Родно място Уъртинг, Обединеното кралство
Знак за раждане Скорпион
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина 6 фута 3 инча
Тегло 84 кг
Измервания на тялото 37-30-37 инча
Размер на чашката на сутиена 36 А
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 11 (САЩ)
гадже Джайлс Дийкън
Съпруга/съпруга N/A
Нетна стойност 4 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, моделиране

Коя е Гуендолин Кристи?

Тя беше родена на 28 октомври 1978 г , в Уъртинг, Обединеното кралство. Гуендолин Кристи е родена в семейство от средната класа, като баща й работи в областта на продажбите и маркетинга, а майка й работи като домакиня. Двамата й по-големи полубратя бяха нейните модели за подражание, докато растеше. Тя също е на 41 години и е родена под знака на Скорпион.Колко висока е Гуендолин Кристи?

Гуендолин Кристи е британска гражданка. Освен това, тя е висока 6 фута 3 инча (1,91 м/191 см) и тежи 84 кг (185 фунта). Измерванията на тялото й са 37-30-37 инча. Сините й очи и русата й коса допълват тялото й като пясъчен часовник.

Gwendoline Christie Height (Източник: Instagram)

Гуендолин Кристи Ранно детство

Това училище, Warden Park Academy, обучава Гуендолин Кристи. Травма на гръбначния стълб я принуждава да ходи на уроци по актьорско майсторство като дете, където тя е отлична. Заради ръста си я подигравали като дете. След това тя продължава да учи актьорско майсторство в Drama Center London, където получава дипломата си през 2005 г.

  Инфографика с биография на Гуендолин Кристи

Гуендолин Кристи

Кой е съпругът на Гуендолин Кристи?

От 2013 г. Гуендолин Кристи е в дългогодишна връзка с модния дизайнер Джайлс Дийкън.

Социална медия

Гуендолин Кристи поддържа присъствие в социалните медии. Нейният акаунт в Instagram (@gwendolineuniverse) има 2 милиона последователи, а акаунтът й в Twitter (@lovegwendoline) има 984,8 хиляди последователи. Тя няма фейсбук страница, която да е потвърдена.

Как Гуендолин Кристи преследва кариерата си?

Гуендолин Кристи направи своя телевизионен дебют в късометражния сериал Seven Ages of Britain Teaser’ през 2010 г. По-късно тя се появи като Бриен от Тарт в драматичния сериал на HBO Game of Thrones. Тя се появи в общо 42 епизода на сериала. Гуендолин изобразява воин, който се бори за честта да служи в Кралската гвардия на Ренли Баратеон.

Гуендолин Кристи дебютира в киното като Тери Гилиъм във „Въображариумът на доктор Парнас“ през 2009 г. Тя също играе Тери във филма „The Zero Theorem“ от 2013 г. През 2015 г. тя получава две големи роли: командир Лайм в „Игрите на глада: Сойка-присмехулница – част 2“ и капитан Фасма в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Това беше първият филм от филмовия франчайз Междузвездни войни. Филмът получава положителни отзиви и приходи от над 2 милиарда долара, с печалба от над 780 милиона долара.

Колко богата е Гуендолин Кристи?

Името, славата и популярността на Гуендолин Кристи нарастват. Освен това тя е спечелила солидна сума пари. Нейното нетно състояние се оценява на 4 милиона долара към октомври 2022 г.

  Инфографика за биографията на Гуендолин Кристи

Биография на Гуендолин Кристи

Факти

  1. Обича да слуша музика.
  2. Гуендолин прави снимки през повечето време.
  3. Тя спи много.

Популярни Публикации