Таниела Моа- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Даниел Моа беше играч на Tonga Ruby International. Той имаше успешна кариера и увенча своя отбор с много победи. Той беше типичен играч от малко семейство с брилянтен ум. Знайте всичко за Таниела Моа- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно истинско име Даниел Моа
Псевдоним Токо и Нела
Възраст (към 2021 г.) 36 години
Популярни като Бивш играч на ръгби
Професия Играч на ръгби
Дата на раждане 11 март 1985 г. (понеделник)
Място на раждане Тофоа, Тонга
Сегашен адрес Тофоа, Тонга
образование Завършвам
Алма матер 1. Гимназия Onehunga
2. Кампус на Южния кръст
3. Колеж De La Salle, Mangere East
Нетна стойност Не се знае
Националност тонганци
Етническа принадлежност Тихоокеански островитянин
Религия християнството
Зодия Стрелец
Езици английски, тонгански

Даниел Моа Възраст и ранен живот

Таниела Моа е родена на 11 март 1985 г , в Тофоа, Тонга, и почина на 36-годишна възраст. Той е живял в Тонга през целия си живот и е завършил образованието си там. Таниела е посещавала гимназията Onehunga, преди да се прехвърли в кампуса на Southern Cross, за да завърши обучението си в колеж. Той също е играл ръгби за своите гимназиални и колежански отбори, където за първи път е научил играта. Таниела трябва да напусне кампуса на Sothern Cross по някаква причина и да се прехвърли в колежа De La Salle, Mangere East, за да завърши бакалавърската си степен.

Височина и тегло на Таниела Моа

В профила на отбора по ръгби на Таниела се посочва, че той е висок 6 фута и тежи 100 кг. Има едро тяло и големи бицепси. Изглежда, че е голям човек в своя отбор, когато играе на терена. Когато сваля червената си фланелка след победа в играта, той изглежда като различен звяр на земята и мощен мъж.  Даниел Моа

Даниел Моа (Източник: Google)

Даниел Моа Нетна стойност през 2022 г

Колко е нетната стойност на Таниела Моа? Таниела игра на Световното първенство по ръгби през 2011 г. и се представи добре, което му донесе много слава и успех в кариерата му. Преди това той рекламира различни марки и прави местни реклами, за да печели пари. По време на своята повече от десетгодишна кариера той успя да натрупа голямо богатство, Нетното състояние на Таниела Моа се оценява на 1 милион долара през 2022 г.

  Инфографика за биография на Даниел Моа

Даниела Моа Биография

кариера

Ръгби кариерата на г-н Моа започва през 2005 г., когато той дебютира за Окланд. През цялата си кариера той е представлявал отборите по супер ръгби Blue, Chiefs и Bay of Plenty. Той също така е представлявал френския клуб Секция Палоаз. След като дебютира и играе за Оукланд, той е играл 58 пъти за отбора и им е осигурил две печеливши титли, титлата на NPC и Ranfurly Shield. От 2007 до 2010 г. той успя да спечели 27 мача за своя отбор, сините. След това той се присъедини към отбора Bay of Plenty. Този халфбек ръгбист е представлявал Тонга на 21 пъти, включително Световната купа по ръгби през 2011 г.

Той се представи отлично и в четирите мача за Икале Тахи на Световното първенство по ръгби през 2011 г., което се проведе в Нова Зеландия. Г-н Моа изигра последния си мач по ръгби за Тонга през 2015 г. на Купата на Тихоокеанските нации. Неговият отбор беше победен с 30-22 от отбора на Фиджи в последния си мач. Той все още беше активен в ръгбито до 2017 г., когато за последно игра за отбора на Секция Палоаз.

Даниела Моа Гадже и запознанства

С кого се среща Таниела Моа? Таниела Моа никога не е била виждана с момиче на игрището за ръгби, нито някога е бил обожаван от красиво момиче, седнало в залата на детската площадка. Въпреки факта, че той не е в никакви социални медийни платформи, историята на неговата любов и брачен живот остава загадка за нас. Ако някой се появи в интервюто, споделяйки трагедията на смъртта си с медиите, ще разкрием информация за съпругата или приятелката му.

Популярни Публикации