Elle Smith- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, запознанства

Ел Смит е победителка в Мис САЩ 2021, известна американска писателка, журналистка, модел, участничка в конкурси за красота, инфлуенсър в социалните медии и бизнесдама от Спрингфийлд, Охайо. Тя е добре известна в нацията с работата си като ефирен репортер на WHAS-TV. Прочетете пълната биография, за да научите повече Възраст на Ел Смит, Гадже на Ел Смит, Нетна стойност на Ел Смит, Височина на Ел Смит, Кариера на Ел Смит, и още.

Бързи факти

Пълно истинско име Елън Елизабет Смит.
Познат като Ел Смит.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Професия Репортер, журналист, модел, носител на конкурс за красота, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 20 юни 1998 г. (събота).
Място на раждане Спрингфийлд, Охайо, Съединени щати.
Сегашен адрес Луисвил, Кентъки, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Гимназия Шони.
Университетът на Кентъки.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Ел Смит

Ел Смит е родена на родители в събота, 20 юни 1998 г., в Спрингфийлд, Охайо, САЩ. Тя е отгледана в християнски дом. Ел е на 23 години според рождената си дата (към 2021 г.). Смит проявява интерес към журналистиката от малък. Според Wikipedia, тя е завършила гимназията Shawnee. След това се записва в университета в Кентъки за по-нататъшно обучение.
Ел получава бакалавърска степен по телевизионна журналистика със специалност политически науки. Освен това е много атлетична и е участвала в спортове като волейбол и баскетбол през цялата гимназия. Сега тя е известна репортерка и участничка в конкурси за красота.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ел Смит е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има зелени очи.  Ел Смит

Ел Смит

Elle Smith Net Worth

Колко е нетната стойност на Ел Смит? Ел Смит се издигна до известност и признание, след като беше коронясана за Мис САЩ 2021. Що се отнася до нейното състояние, тя изкарва солиден престой от кариерата си. Нетното състояние на Елън Елизабет Смит се прогнозира на 2-3 милиона долара към 2022 г. (приблизително).

кариера

Ел Смит започва кариерата си като репортер и журналист. След като се дипломира, Ел работи като ефирен репортер за WHAS-TV в Луисвил, Кентъки. Тя отразява Южна Индиана и столичния регион Луисвил като репортер. Освен това, тя е участвала в редица телевизионни програми и интервюта. Тя също е била журналист и водещ на новини. Сега тя е ефирен репортер на WHAS-TV.

Ел Смит се заинтересува от зрелището през 2013 г., когато една от нейните приятелки от гимназията, Британи Рийд, спечели титлата Мис Охайо Тийн САЩ същата година. След това Ел се заинтересува от парадирането. Участвала е и в редица конкурси за красота. След осем години тя беше коронясана за Мис Кентъки САЩ през 2021 г. Тя представи Germantown в първия си конкурс за красота.

Ел Смит Гадже и срещи

С кого се среща Ел Смит? Ел Смит размени много снимки с дама в своя Instagram, след като забеляза нейните публикации. Elle изглежда се среща с този човек въз основа на изображенията. Тя обаче не излага на обществеността самоличността на партньора си. Той е в любовна връзка с Елън Елизабет Смит. Тя също се среща с любимия си от доста време. Ел също обича да прекарва време със семейството и приятелите си. Тя е публикувала няколко свои снимки с колеги и приятели в акаунтите си в социалните медии.

Популярни Публикации