Бенхамин Агуеро Марадона - Всичко за сина на Серхио Агуеро

Бенджамин Агуеро Марадона е обожаващият син на Серхио Агуеро. Той е сладък младеж, който ще израсне и ще стане страхотен играч като баща си Серхио, дядо си Диего Марадона и кръстника си Меси.

Бързи факти

Пълно име Бенджамин Агуеро Марадона
Първо име Бенджамин
Презиме Агуеро
Фамилия Марадона
Дата на раждане 19 февруари 2009 г
Възраст 12 години
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Серхио Агуеро
Баща професия футболист
Име на майката Джанина Марадона
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Риби

Очарователен момент между син и баща

Той прекарва много време с баща си Серхио и комбинацията баща-син е невероятно привлекателна. На 8 юли 2018 г. баща му публикува снимка на него и детето му в Instagram, облечени в черна качулка.

Изумително богатство на баща Серхио Агуеро

Баща му има зашеметяваща нетна стойност от 80 милиона долара към 2022 г. което е почти 70 милиона долара в евро. Текущата му пазарна стойност се оценява на над 80 милиона евро. Нетната стойност и богатството на Серхио се увеличиха благодарение на отличните му приходи от Манчестър Сити. Годишното му възнаграждение е 14 500 000 евро, което е феноменална сума. Той получава месечна заплата от ,208,333 и седмична заплата от 4,715. Почасовото му заплащане е 0,46 евро.Леля моменти

Той е отдаден на леля си. Той обича да прекарва времето си с нея. Ето снимка на него с леля му, направена на рождения ден на леля му. Баща му изпрати тази снимка в профила си в Instagram на 12 юни 2018 г. и я надписа, Ако само...

 Бенджамин Агуеро Марадона

Бенджамин Агуеро Марадона (Източник: Google)

За бащата и майката и техния развод

Майка му е дъщеря на Диего Марадона, един от най-великите играчи на всички времена. Няма спор, че Марадона е футболен бог. Майка му е зашеметяваща, а лицето му прилича на нейното. Ето снимка на него с майка му. Майка му е облечена в футболна фланелка на Аржентина, а той е облечен в яке с отличителните знаци на Аржентина.

 Бенджамин Агуеро Марадона

Бенджамин Агуеро Марадона (Източник: Google)

Родителите му вече не са женени. Баща му, велик нападател на Манчестър Сити, току-що постави рекорда на Висшата лига за най-много хеттрикове. Той просто засенчи известния Алън Шиърър и е абсолютна легенда. Бракът на родителите му обаче не издържа. Двамата се ожениха през 2008 г., но оттогава се разведоха. Разводът им се случи през 2012 г. и това беше труден момент за всички засегнати.

Дядото на Серхио Агуеро не беше доволен от него и го нарече слабичък. Серхио призна, че му е било трудно, тъй като има толкова много спомени със съпругата си Джанина. Сега Бенджамин живее с майка си, а баща му признава, че да живее толкова далеч от Бен, неговия любящ син, е трудно. В изявление до поддръжниците си майка му каза, че пристигнах на тази възраст с милиард спомени и истории, които оформят това, което съм сега. Тя също така твърди, че не би променила нищо в живота си и че има най-доброто семейство на планетата.

Любопитни факти

  • Той е роден през 2009 г., което го прави десет години през 2019 г. На 19 февруари той празнува рожден ден.
  • Адриана Агуеро е негова баба, а Леонел дел Кастило е негов дядо.

Популярни Публикации