Hyoon- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, религия

Жозелин Кано е сензация и икона в социалните медии от Съединените щати. Тя е най-известна със своите пищни извивки и лешников поглед, които са пленили сърцата на милиони хора по целия свят. Тя е сътрудничила с няколко от най-престижните марки в луксозната и спортната индустрия.

Hyoon е бляскав модел с над 310 000 фенове в Instagram, което позволява на известния модел и Instagramer да подписват различни договори и споразумения. Посетете нейния профил, за да научите повече за Wiki на Hyoon, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Хюн
Псевдоним Хюн
Известен като Instagram звезда, Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 26-годишен
рожден ден 12 юни 1995 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 – 600 K (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Hyoon, възраст, семейство

Hyoon е родена на 12 юни 1995 г. Тя е на 26 години към 2022 г. Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Близнаци. Тя е родена в Съединените американски щати. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя все още има братя. По отношение на квалификацията има добро образование.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Hyoon? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). По същия начин тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Освен това тя често радва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 34-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

  Хюн

Hyoon позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Hyoon и заплата

Каква е нетната стойност на Hyoon? През август 2014 г. тя направи първото си съобщение в Instagram. Включва няколко илюстрации на героя Кагеяма. Тя започва кариерата си на модел на седемнадесет години и се превръща в известен модел на двадесет години. Към октомври 2022 г. се смята, че нетната й стойност е между 0 – 0 000 USD (USD).

Професионален живот, кариера и стил на живот

Hyoon започна да качва снимки в „Instagram“ и за нейна изненада акаунтът й веднага стана вирусен, печелейки над един милион последователи и броят им продължи да расте с течение на времето. След като надмина 100 000 последователи, тя започна да получава плащане за всеки туит. С времето тя започна да печели значителна сума пари от платформата.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Hyoon? В момента е необвързана. Тя не е във връзка. Нямаме никаква информация за предишни връзки на Тя или предишни връзки. Тя няма деца, според нашата база данни. През август 2014 г. тя направи първата си поява в Instagram. Той включва някои скици на героя Кагеяма.

Факти

  • Hyoon е едновременно привлекателна, слаба и извита.
  • Въпреки това, за да запази телесното си тегло и здравето си, Жозелин трябва да спортува много часове на ден и да се придържа към строга вегетарианска диета.
  • Всичко, което би я насърчило да наддаде много на тегло, само би допринесло за нейния режим на упражнения и би разрушило сегашната й форма.
  • Тя е много трудолюбива, ревностна и ентусиазирана за работата си.
  • В действителност тя възнамерява да използва социалните медии, за да подпомогне жените да влязат във форма и да бъдат в крак с най-новите модни тенденции.

Популярни Публикации