Amaan Iqbal- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Слава на Икбал е виден писател, режисьор и актьор от гъсто населения щат Утар Прадеш в Индия. Този човек е добре известен със своите ненадминати способности, най-вече със способността си да пише поезия и сценарии.

Но в наши дни този красив актьор и писател, г-н Амаан, набира популярност сред индийците с ролята си на Каран Пундит в един от най-противоречивите филми, „Кашмирските досиета“. От пускането си в боксофиса на 11 март 2022 г. този филм счупи всички рекорди. Филмът „Досиетата на Кашмир“ е събрал над 50 крори INR след три дни на пускане, което е рекорд в тази категория филми.

Героят и историята на филма на Амаан „Досието Кашмир“ са вдъхновени от събития от истинския живот. Що се отнася до героя на Амаан в този филм, персонажът на Каран Пундит, изигран от Амаан, е представен като познат син на Кашмирски Пандит. Умира в резултат на войнствения геноцид. През 1990 г. той се сблъсква с геноцид от ръцете на бойци, които непрекъснато убиват много кашмирски експерти в долината на Кашмир.Тъй като този филм набира популярност в медиите, актьорът Аман Икбал също печели признание за изключителното си представяне. Добавихме повече информация за този човек, за да ви уведомим какво е направил досега.

Бързи факти

Пълно истинско име Слава на Икбал
Псевдоним Благодаря ти
Популярни за Работа във филма Досиетата Кашмир
език не
Име на училище Местно училище
университет 1. Университет CSJIM
2. Университет Канпур.
образование Инженер
Професия Актьор, режисьор, сценарист
Зодия Не се знае
Националност индийски
каста мюсюлманин
Нетна стойност 4-5 Crore INR
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Дата на раждане През 1991г
Място на раждане Лакнау
Сегашен адрес Мумбай

Биография на Аман Икбал

Г-н. Благодаря ти е роден в Лакнау през 1991 г. в неактьорско семейство. Той започва да се интересува от актьорството, когато е в юношеството си. Той открива скрития си талант, след като завършва гимназия в Лакнау и се записва в университет, за да получи диплома по инженерство.

Образование на Аман Икбал

Когато Аман Икбал завършва своята BSC инженерна степен в университета CSJM, той започва да се занимава повече с писане на поезия и сценарии. Той също така е написал сценарий за едно от предаванията на своя колеж.

По-късно, докато завършва инженерната си степен, той започва да практикува писане на сценарии и актьорско майсторство, като се записва в двугодишен курс по творческо писане в университета Канпур през 2010 г. Заедно със своята BSC степен от университета CSJIM, този умел човек получава сертификат за творческо писане от Канпур Университет през същата година. През 2012 г. Amaan се присъединява към Aaina Theatre Society, за да продължи своята кариера като режисьор, актьор и сценарист.

Височина, тегло на Аман Икбал

Слава на Икбал има височина 5 фута 10 инча и тегло 85 кг. Размерът на обувката му е 10 (САЩ). Измерванията на тялото му са 40-36-15 инча. Има черни очи и сива и черна коса.

  Слава на Икбал

Аман Икбал (Източник: Instagram)

Слава на семейство Икбал

Той е активен в индустрията на Боливуд повече от десетилетие, появявайки се в много от най-известните филми в индустрията. Той споделя името на майка си, Суфия Икбал, защото е роден в мюсюлманско семейство.

Суфия Икбал, майката на Аман Икбал, в момента управлява неговия бутик Libas Fashion Boutique. Вглеждайки се по-дълбоко в биографията на Амаан, няма налична информация за баща му, която Амаан е споделил. Изглежда, че е отгледан единствено от майка си.

Г-н Амаан също е биологичен брат на други трима братя. Не е известно обаче дали Амаан е най-младият или най-старият от групата. От друга страна, брат му Фараз Икбал притежава бизнес в Канпур. Ханаз Икбал, другият му брат, наскоро завърши Нортумбрийския университет. Третият му брат, Ажан Икбал Ахмад, работи за Oppo Mobile Indian Pvt Ltd в Дехрадун, Утар Прадеш.

кариера

Слава на Икбал преди това се бореше да си намери работа и работеше като водещ на свободна практика за сценични представления и партита в родния си град. След като се присъединява към Aaina-The Edu Act Reflect Studio, той започва да режисира филми.

Той се премести в Мумбай през 2015 г., за да преследва мечтата си. Докато се бореше в Мумбай през 2017 г., му беше позволено да стане асоцииран член на Асоциацията на сценаристите на Индия, с която той все още поддържа контакт. Преди това, през 2016 г., Аман Икбал работи като кастинг асистент за филма Dear Dad, а след това продължи да работи като кастинг сътрудник за много филми.

Работил е като кастинг асоцииран във филми като Batti Gul Meter Chalu, Parmanu: The Story of Pokhran, Roohi и много други. През 2018 г. той участва във филма Кедарнат с покойния актьор Сушант Сингх Раджпут като героя Бала.

През 2020 г. той написа и режисира късометражния филм Happier and Beyond. И сега, през 2022 г., той се оттегля от върха на успеха в кариерата си, като си сътрудничи с филмовия екип на The Kashmir Files. Той не само участва в „Досиетата Кашмир“, но също така е и кастинг директор на филма.

Amaan Iqbal приятелка, запознанства

Изглежда, че Аман Икбал живее живота си като необвързан мъж, фокусирайки се повече върху кариерата си. Той е срещал много красиви момичета по пътя към успеха, но никога не е започвал връзка с тях. Изсипвайки всичко за любовния живот на актьора Аман, няма нищо, което той някога е споделял за приятелката си.

Amaan става все по-популярен сред индийците, особено сред момичетата. Много хора от филмовата индустрия вярват, че Аман скоро ще започне новата си глава от живота, като се ожени за красиво момиче от своята общност.

Амаан Икбал Нетна стойност

Според нашето проучване средната заплата на кастинг сътрудниците във филмовата индустрия е близо 4 lakh INR на година. Амаан печели добре, докато работи като сътрудник по кастинг от 2016 г.

Въпреки това, Amaan Iqbal изкара добре от своята актьорска и режисьорска работа и от компанията си за излъчване и медийно производство, която основа през 2019 г. Към днешна дата приблизителната му нетна стойност трябва да бъде в диапазона от 4-5 крори INR.

Факти

  • Amaan има 15,3 хиляди последователи в Instagram.
  • Той обикновено носи висококачествени сенки в различни стилове.
  • Обича да купува картини.
  • Холи е любимият му индийски фестивал.
  • Има талант за фотография.
  • Г-н Амаан обича да носи якета върху качулки.
  • Обича да играе с децата на семейството си.
  • В Instagram той често споделя своето портфолио от различни фотосесии.

Популярни Публикации