Ранди Мартин почина на 65-годишна възраст

Ранди Мартин , знаменитост от Texas Flip N Move, почина в сряда, 17 август, на 65-годишна възраст. Колегата на Мартин Дона Сноу каза, че той е починал от рак в дома си, до съпругата си Джуди. През май 2022 г. той беше диагностициран с рак на черния дроб. Смъртта на Мартин беше разкрита на неговия уебсайт в социалните медии и впоследствие беше споделена от колегите му от Texas Flip N Move, Snow Sisters. Според изявлението:

Ние сме разбити от смъртта на Самотния вълк Ранди Мартин тази сутрин. Моля, дръжте съпругата и семейството му в молитвите си, докато преминават през този труден момент. Много ще липсваш.

Ранди Мартин беше редовен участник в програмата „Направи си сам“ Texas Flip N Move, където беше наречен „Самотният вълк“ заради способността му да върши нещата и да взема огромни решения сам.Всичко, което знаем, че трябва да знаем за Ранди Мартин

Въпреки че има малко изчерпателна информация за личния живот на Мартин, видеомонтаж от снимки от детството му, публикуван на страницата му във Facebook, разкрива, че Мартин винаги е имал силен интерес към къщите. Феновете на Texas Flip N Move го обожаваха заради чувството му за хумор и чар.

 Ранди Мартин

В програмата той помогна на много семейства да си купят жилище, без да надхвърлят бюджета си. Мартин беше редовен реноватор, както и виден член на актьорския състав през сезон 2017 на шоуто за преобръщане на къщата. Въпреки популярността си, Ранди Мартин не е имал страница в Уикипедия, поради което подробностите относно неговата работа, образование, дата на раждане и родители са неизвестни. Можеше да пожелае да остане далеч от светлината на прожекторите. Мартин е оцелял от съпругата си Джуди, децата и внуците.

Потребителите на Twitter отдават почит

Мартин беше добре познато име сред общото население, което обяснява защо, когато се разпространи информацията за смъртта му, Twitter беше залят от почести:

Всичко за Texas Flip N Move

Texas Flip N Move започна през ноември 2014 г. и приключи през ноември 2019 г. Програмата, както подсказва името, включваше професионални реноватори на домове, които купуваха стари имоти и след това ги обръщаха, преди да ги продадат на клиенти. Ремонтьорите можеха да видят само външната страна на дома при първоначалния търг и след това къщата беше преместена от първоначалната си позиция на мястото за ремонт. След това екипите креативно реновираха жилищата и ги продадоха на търг.

 Ранди Мартин

Всеки епизод включва две групи, които придобиват имот за ремонт и се състезават с други отбори, за да постигнат повече печалби от останалите. Основният актьорски състав на шоуто включва също Bleu Pride, Donna Snow King и Toni Snow Barksdale, Myers Jackson, Casey Hester и Catrina Kidd, Gary’s Girls, Paige and Raf., Gary and Jerry, Cody Biffel, Cody и Suzi Slay, H.D. Татко Сноу и Стивън Гуд.

Популярни Публикации