Сузана Скагс- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Сузана Скагс е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и бизнесдама от Апекс, Северна Каролина. Тази зашеметяваща актриса е добре известна с изключителните си актьорски способности. Тя изпълнява и ролята на модел. Скагс направи своя телевизионен дебют през 2017 г. в шоуто Halt and Catch Fire.

Бързи факти

Пълно истинско име Сузана Скагс.
Възраст (към 2021 г.) 20 годишен.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 14 септември 2001 г. (петък).
Място на раждане Апекс, Северна Каролина, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Апекс, Северна Каролина, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Гимназия Апекс.
Технически общностен колеж Wake.
Университетът на Северна Каролина в Чапъл Хил.
Нетна стойност 0K-900K USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Сузана Скагс

Сузана е родена в Апекс, Северна Каролина, в петък, 14 септември 2001 г . Тя е вярваща християнка. Скагс е роден под знака на Дева. Апекс, Северна Каролина е мястото, където е родена и израснала. Що се отнася до нейната възраст, Сузана Скагс е на 20 години (към 2021 г.).

Всяка година на 14 септември тя празнува рожден ден. Сузана е завършила Apex High School, според нейната страница във Facebook. Тя получи дипломата си от Wake Technical Community College. Сега тя продължава своето образование в Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил. Скагс не само направи това, но и взе уроци по актьорско майсторство, за да разбере повече за развлекателния бизнес.Височина и тегло на Сузана Скагс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сузана Скагс е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.

  Сузана Скагс

Сузана Скагс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Сузана Скагс? Основният източник на доходи на Сузана е нейната актьорска кариера. Професионалната й актьорска кариера също й се отплаща добре. Скагс също е работил с редица известни агенции и фирми за таланти. Сега тя живее в Северна Каролина със семейството си. Нетното състояние на Сузана Скагс се оценява на между 0 000 и 0 000 USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Сузана навлиза в света на развлеченията в ранна възраст. Тя също е участвала в няколко реклами и промоции на марки. Скагс изобрази Хейли Кларк в първия й телевизионен сериал Halt and Catch Fire, според IMDb. Тя се появява в повече от десет епизода на Halt and Catch Fire. По-късно Сузана се появява в телевизионни предавания като The Gifted, Mr. Mercedes и други. Тя участва в най-новия филм, Love & Gelato, през юни 2022 г., с колегите Саул Нани и Тобиа Де Анджелис. Skaggs активно работи по нови проекти.

Сузана Скагс гадже и срещи

С кого се среща Сузана Скагс? Сузана е многостранна актриса. Тя обича да прекарва време с приятелите и братята и сестрите си. Семейството й също е изключително окуражаващо. Сузана, от друга страна, не споделя с обществеността информация за сегашната си връзка или гадже. Вероятно Сузана Скагс е необвързана (към юни 2022 г.).

Освен това тя публикува няколко снимки с приятелите си в социалните медии. Сузана има близки отношения с най-близката си приятелка, Обаделе Акан, според нейната страница в Instagram. Скагс също обича да пътува до нови райони с колегите си.

Популярни Публикации