Коя е Ейми Престън? Всичко, което трябва да знаете за нея

Ейми Престън е медийна личност, която стана известна, след като стана приятелка на Стивън Тайлър, след като му служи като личен асистент. Стивън Тайлър е награждаван музикант и един от най-великите рок музиканти на всички времена.

Бързи факти

Истинско име Ейми Престън
Псевдоним Ейми
Известен като Съпруга на Стивън Тайлър
Възраст 39-годишен
рожден ден 1982 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 38-28-43 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
Съпруг Стивън Тайлър
деца две
Нетна стойност 300 000 долара

Афера, Връзка, Гадже

Сега тя се среща с рокера Стивън Тайлър, когото срещна, когато се присъедини към Marble Bag Production през 2012 г. Започва кариерата си като личен асистент за целия бизнес, преди да бъде назначена за Тайлър. Приятелството на Престън с Тайлър придоби романтичен обрат, когато той последва Тайлър наоколо и двамата се влюбиха един в друг. През 2016 г. тя и нейният партньор направиха публичния си дебют като двойка на годишното парти за гледане на Оскар на Фондация Елтън Джон за борба със СПИН. Връзката на бившия партньор на Draya Michele Крис Браун

В социалната си мрежа двойката често пише един за друг. Ето една снимка, която тя публикува със съобщението „...колко безумно“ Въпреки значителната им възрастова разлика, те изглеждат страхотно. Партньорът й е на 70 години, докато тя е на 32. Преди това Престън беше женен за Скот Шахтер, мениджър на филмови таланти. Двамата си размениха брачни обети през 2007 г., но след известно време се разделиха по различни причини.  Ейми Престън

Ейми Престън (Източник: google)

Настоящият партньор на Престън също е женен и разведен. В неговия случай обаче е два пъти. От 1978 г. до 1987 г. той е женен за модела и актриса Сиринда Фокс. От 1988 г. до 2005 г. той е женен за модната дизайнерка Тереза ​​Барик. Той има четири деца: Лив и Миа от първия му брак със Сиринда Фокс и Челси и Тадж от втория му брак с Тереза ​​Барик.

Престън е по-възрастен от Лив и Миа, но Челси и Тадж са по-млади. Миа е визуален артист и мениджър на таланти, докато Лив е утвърдена актриса и модел. Челси е амбициозна музикантка, а Тадж е бивш актьор.

Ранен живот и възраст

Действителната й дата на раждане е неизвестна. Тя е на 39 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Близнаци. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Височина тегло

Ейми е висока 5 фута 6 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Физическите й размери са 38-28-43 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Ейми Престън

Ейми Престън (Източник: google)

Ейми Престън Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Престън се оценява на 300 000 долара към 2022 г . Основният й източник на пари идва от работата й като личен асистент. Според Асоциацията на асистентите на знаменитости, личен асистент на знаменитост прави средно 000 на година. От друга страна, тези, които работят за знаменитости от A-списъка, печелят между 0 000 и 0 000 на година.

Ейми започва професионалната си кариера в организацията Тръмп през 2007 г. Тя работи там пет години, като работи като асистент на Марла Мейпълс. Работила е и като личен асистент на Виктория Бекъм, британската певица и член на Spice Girls. Стивън, нейният партньор, има нетна стойност от 130 милиона долара. Той е натрупал пари благодарение на работата си в музикалния бизнес.

Стивън има обща нетна стойност от повече от 6 милиона долара в недвижими имоти. Той има дом в Лос Анджелис, Калифорния, който купи за 1,32 милиона долара през 2011 г. Той плати 4,8 милиона долара за зашеметяващ дом на хавайския остров Мауи през 2012 г. Има две спални и три и половина бани. Той притежава Hennessey Venom GT Spyder за 1,1 милиона долара. Престън е изключително активен в Instagram, с над 24 хиляди последователи.

Популярни Публикации