Da’Vonne Rodgers, Nicole O’Brien и други участват в риалити шоуто за запознанства на MTV Ex On The Beach

Бивш на плажа, емблематичната риалити програма за срещи на MTV , трябва да се завърне на 31 март след дълга пауза. С ансамбъл от всички звезди, съставен от различни известни риалити сериали, новото шоу на MTV вече предизвика много шум от пускането на тийзъра му на 19 март 2022 г.

Стартирането на сезон 1 на Бившия на плажа беше такъв хит сред зрителите, че каналът започна да излъчва два сезона всяка година. Сезони 1 и 2 бяха излъчени през 2018 г., последвани от сезони 3 и 4 през 2019 г. Програмата не успя да продължи серията си поради прекъсване на пандемия между 2020 и 2021 г.

Според официалния синопсис на шоуто,Актьорският състав се справя с тръпката и разбитите сърца на романтичните връзки с минали любови и нови перспективи, докато непрекъснато се изненадват от появата на бившите си партньори. Бившите любовници ще бъдат изхвърлени на брега, принуждавайки срещащите се да избират между повторно запалване на отминал пламък или продължаване завинаги.

 Бившият състезател на плажа

Бившият състезател на плажа

Сезон 5 на Бивш на плажа ще включва риалити звезди.

Бившият на плажа проследява група несемейни и бивши любовници, които са блокирани на остров и трябва да се свържат един с друг, за да преоткрият любовта. Програмата ще се снима на испанския остров Гран Канария и ще включва някои от най-популярните състезатели, които вече са участвали в други риалити програми.

Да'Вон Роджърс (Big Brother & The Challenge), Рей Гант (Love Island), Брайс Хиршбърг (Too Hot To Handle), Derynn Paige (Double Shot at Love), Дейвид Барта (Paradise Hotel), Kyra Green (Love Island) , Джонатан Тронкозо (World of Dance) и Arisce Wanzer са сред риалити звездите, които ще се появят в сезон 5 на предстоящото шоу (Strut).

Програмата ще включва и участниците Ранин Карим и Ален Лоренцо в същата група като тези риалити звезди, които ще се появят като необвързани.

Бившият на плажа ще включва следните бивши партньори:

 1. Никол О’Брайън ( Твърде горещ за работа )
 2. Скъпо Viee ( Остров на любовта )
 3. Емили Салч ( Остров на любовта )
 4. Шер ( Остров на любовта )
 5. Кат Дън ( Голям брат )
 6. Джамар Лий ( Big Brother Канада )
 7. Мин-Ли Нгуен-Као ( Big Brother Канада )
 8. Рики Роджърс ( Двоен изстрел в любовта )
 9. Майк Мълдериг ( Плажният клуб на Линдзи Лоън )
 10. Дани Коко
 11. Елиас
 12. Никол Амелия
 13. Джоел Брайън
 14. Алексис Кристина

Между необвързаните и бившите им половинки в шоуто несъмнено ще има конфликти и сладки моменти. Струт актрисата Арисче и бившият Майк вече имаха лек спор в трейлъра. Сезон 5 на Бившия на плажа ще бъде излъчен премиерно по MTV на 31 март от 20:00 часа. ЕТ.

Популярни Публикации