Kliff Kingsbury- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, приятелка, кариера, нетна стойност

Клиф Кингсбъри е бивш защитник и треньор по американски футбол. През 2002 г. той получава трофея Sammy Baugh. Сега той е старши треньор на футболния отбор Texas Tech Red Raiders, за който е играл от 1998 до 2002 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Клиф Кингсбъри
Псевдоним скала
Възраст (към 2021 г.) 42 години
Професия Треньор по футбол
Дата на раждане 09 август 1979 г
Място на раждане Сан Антонио, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) 6 фута 3 инча
Тегло (прибл.) 65 кг

Възраст и ранен живот на Клиф Кингсбъри

Клиф е роден на 9 август 1979 г. в Сан Антонио, Тексас, от баща Тим Кингсбъри, ветеран от войната във Виетнам, и майка Сали, която почина през 2005 г. от сарком на меките тъкани. От малък има интерес към футбола. Той е американски гражданин. Освен това той все още не е предоставил никаква информация за етническото си наследство. Освен това той заявява, че и двамата му родители са били учители, като майка му е преподавала правителство и икономика, а баща му, освен футболен треньор, е преподавал световна история и история на САЩ през цялото му детство. Клиф отиде в гимназията Ню Браунфелс за своето образование. След това получава бакалавърска степен от Тексаския технически университет.

Височина и тегло на Клиф Кингсбъри

Клиф Кингсбъри е висок 6 фута 3 инча и тежи средно много. Освен това косата му е тъмно руса/черна, а очите му са лешниково сини.  Клиф Кингсбъри

Клиф Кингсбъри Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Kliff Kingsbury? Към октомври 2022 г. Kliff печели между ,5 - ,5 милиона на година. Хората предполагат, че нетната му стойност е в милиони, но той все още не е декларирал действителната си нетна стойност.

кариера

Клиф Кингсбъри беше защитник на училищния отбор през годините в гимназията. След това той продължи да играе футбол в колежа. От 1998 до 1999 г. той играе под треньора Спайк Дайкс на колежанско ниво. Той също играе за Майк Лийч от 2000 до 2002 г. Той постави 39 училищни рекорда, както и 13 рекорда на Big 12 Conference. Той също така установи седем рекорда на NCAA FBS. След изключителното му представяне, треньорите назначиха Клиф за първия отбор на All-District и втория отбор на All-Big 12 Conference. В крайна сметка той спечели трофея Sammy Baugh като най-добрия колежански подавач на нацията в края на сезон 2002.

  Клиф Кингсбъри

Освен това той беше номиниран за Heisman Trophy, където завърши девети. Националната футболна фондация и Залата на славата също му дадоха стипендия. На 6 септември 2004 г. той подписва с Ню Орлиънс Сейнтс, където прекарва целия сезон 2004 г. Той също така играе в NFL Europe и Канадската футболна лига. През 2008 г. Клиф започва своята треньорска кариера. След това работи като треньор в университета в Хюстън до 2011 г. За сезон 2012 г. той работи като офанзивен треньор на бившия треньор на Texas A&M, Кевин Съмлин. На 12 декември 2012 г. Клиф се завърна в Texas Tech като 15-ия главен треньор на училището на пълен работен ден. От 2019 г. той е в Аризона Кардиналс.

  Клиф Кингсбъри

Клиф Кингсбъри Приятелка и запознанства

С кого се среща Клиф Кингсбъри? Клиф Кингсбъри пази личния си живот в добре пазена тайна. Във всяко от интервютата, в които е участвал, той рядко е говорил за своите предишни и настоящи връзки. В момента няма налична информация за текущата връзка, в която той може да участва. В момента обаче се смята за необвързан.

Популярни Публикации