Б. Обсъждах за наркоскандала, който промени кариерата му

Бивш член на iKON B. Говорих за неговия опит в интервю за Billboard, след като бях ангажиран в почти две години съдебни процедури и спорове. Изкачването и евентуалното срутване на идола са доста забележителни. След като направи своя дебют в iKON през 2015 г., певецът бързо получи национално и международно признание, превръщайки се в любимец на феновете на мнозина. Скандал с наркотици обаче променя пътя на кариерата му.

B.I беше осъден на четири години пробация, 80 часа общественополезен труд, 40 часа образователни курсове за наркотици и глоба от 1,5 милиона (приблизително 1300 щатски долара) на 10 септември 2021 г. През 2016 г. той беше обвинен в три обвинения за незаконна марихуана употреба и незаконна покупка на LSD.

B.I иска да демонстрира своята стойност чрез действията си и единствената му цел е да възнагради последователите си чрез музика.

В интервю за Billboard певецът обсъди пътя си като идол и пътуването си през най-трудния момент от живота си досега. Б. Започнах разговора, като обсъдих натиска, който идва с това да си идол. Въпреки че беше млад по време на дебюта си, той беше обременен с много задължения и очаквания. Конкуренцията не подобри нещата. B.I

Тъй като бях толкова конкурентен като дете, бях твърде чувствителен към резултатите. Бях очарован от необходимостта да подобря представянето си, да правя по-добра музика и да бъда най-великият. Не бях достатъчно зрял, за да се справя с напрежението, което си поставих.

Звездата призна, че е направил някои лоши преценки през цялата си кариера, включително инцидента с наркотиците. B.I заяви, че се е поддал на моменти на слабост, за което сега съжалява.

Чувствах се като оцеляване, сякаш трябваше да спечеля, сякаш трябваше да се боря. В момент на слабост обмислях да облекча тази тежест. Дори днес непрекъснато съжалявам. Не трябваше да го правя, но се почувствах в капан и направих грешен избор. Бях много млад и неопитен.

Спорът с наркотиците стана известен през юни 2019 г., въпреки факта, че се случи през 2016 г. Бившият член на iKON добави, че е прекарал цялото това време в притеснение дали всички ще разберат, така че се е потопил в музиката, за да се разсее. Разочарованието на неговото семейство, приятели и фенове беше най-тъжният аспект от борбата за B.I. Въпреки че беше шеф на iKON, той също беше принуден да напусне.

 B.I

Мислите ми бяха изпразнени. Тогава започнах да се мразя заради хората, които бях провалил и наранил – моето семейство, приятели и почитатели. Моите родители не ми казаха нищо; просто ме прегърнаха и хлипахме заедно. Това ме утеши, но също така влоши болката.

B.I посочи, че размерът на инцидента го е оставил с мислене на жертва, което той се опитва да преодолее, признавайки, че никой освен него не е виновен за случилото се. Той продължи,

Опитвам се да повлияя на възприятията на хората за мен чрез делата си, а не просто чрез думите си. Опитвам се да убедя всички, които срещна един по един. Не мога да кажа, че се случва точно сега, но ще се погрижа да се случи.

Популярни Публикации