Стейси Даш беше много обърната с главата надолу, докато растеше

Стейси Даш, американска актриса, имаше трудно възпитание в района на Южен Бронкс в Ню Йорк. Нейните млади родители, Линда Даш и Денис Даш, и двамата употребяваха хероин. Даш никога не е имал добра домашна среда в резултат на пристрастяването на родителите си. До такава степен, че на четиригодишна възраст тя е принудена да живее с друго семейство. За съжаление, юноша от домакинството я нападна физически и родителите му я потиснаха.

Даш не успя да обсъди историята си с родителите си и продължи сама. След това бившата телевизионна личност откри проблема с наркотиците на родителите си, когато беше само на 12 години. Тя открила комплекта на баща си и го изхвърлила в гората зад дома на баба си и дядо си. Когато баща й разбра, той беше бесен и наби малката Даш, принуждавайки я да върне оборудването. Въпреки трудното си минало, Даш работи усилено и най-накрая прости на родителите си.

Стейси Даш и нейното семейство

Даш очевидно не е получила обичта и подкрепата, които е искала от родителите си, от които е наследила мексиканското си и афро-баджанско потекло. В интервю от юли 2018 г. за Fallen State родената в Бронкс призна, че няма връзки с нито един от родителите си. Майка й я изложила на наркотици, когато била на шестнадесет години. В резултат на това Даш се бореше със зависимост и екзистенциални проблеми. Тя дори призна, че е склонна да се самоубие. Стейси Даш

Нещата се влошиха само когато Даш се замеси в насилствена връзка. Твърди се, че бившият й приятел я е биел, удряйки я по гърдите, краката и всяка друга открита част от тялото й. Когато избяга от насилника си и забременя с детето на музиканта Кристофър Уилямс, тя все още беше в същото ужасно състояние. Тя беше на път да направи аборт. Задължението да бъде родител, от друга страна, промени живота й. На 29 октомври 1991 г. Даш ражда първото си дете Остин Уилямс.

Стейси Даш се извинява на майка си и баща си

Даш говори с баща си за първи и последен път от години само ден преди раждането на сина си. Тя каза в гореспоменатото интервю, че той е предозирал и е бил транспортиран в болницата. Комбото баща-дъщеря проведе кратък, но емоционален разговор точно преди да издъхне. Даш беше едновременно възмутена и натъжена от преждевременната смърт на баща си. Тя каза, че е ядосана, защото той избра наркотиците пред нея, но тя твърди, че осъзнава, че той има медицинско състояние. Тя също твърди, че му е простила.

 Стейси Даш

След това талантливата художничка говори за майка си, припомняйки си взаимодействието майка-дъщеря точно преди тя да умре през ноември 2017 г. Даш изрази благодарност, че е успял да прости на майка си навреме и да установи прилична връзка с нея, макар и за кратък период. Майката на две деца дори каза, че предизвикателствата в детството й са я научили на морал, етика, ангажираност и упорит труд.

Популярни Публикации