Мария Роберта Герка- Wiki, възраст, биография, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Мария Роберта Герка е известен италиански спортист, състезател по скачане с щанга, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Дженцано ди Рома, Италия. Тази невероятна млада дама е известна със своите състезания по скок с щанга. Според източници Мария се е състезавала и в национални и международни състезания по скок с щанга.

Наскоро тя спечели първо място в Италианската U23 Ind. На 5 февруари 2022 г., Ch., Palaindoor Ancona. Рейтингът й U23 е 4.22 и има 1027 точки. Освен това Мария се е състезавала в няколко шампионата.

Според нейния профил във Фейсбук, тя започва да се занимава със скок с щанга като млада. Днес се обсъждат възрастта, wiki, биографията, семейството, кариерата, нетната стойност, височината, родителите, братята и сестрите и гаджето на Мария Роберта Герка.Бързи факти

Истинско име Мария Роберта Герка
Професия Спортист, състезател по скачане с прът, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Рождена дата 9 март 2000 г. (четвъртък).
Родно място Дженцано ди Рома, Италия.
Сегашен адрес Велетри, Италия.
Рим, Италия.
Зодия Риби.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер ITC Чезаре Батисти.
Университет Сапиенца в Рим.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Италиански.
Религия Кристиян.

Биография на Мария Роберта Герка

Мария Роберта Герка , прекрасна италианка, е родена в четвъртък, 9 март 2000 г. Тя е родена в италианския град Дженцано ди Рома. Мария е вярваща християнка. Тя е със смесен произход. Този професионален спортист е зодия Риби.

Що се отнася до нейната възраст, Мария ще бъде на 22 през 2022 г. На всеки 9 март Роберта празнува рожден ден. Според нейния фейсбук профил Мария е завършила образованието си в ITC Cesare Battisti.

Мария Роберта Герка Образование

Тя имаше силен интерес към спорта за скок с щанга от дете. Мария започва да скача с щанга, когато е в началното училище. По-късно тя се записва в Sapienza Università di Roma за по-нататъшно обучение. В момента тя е една от най-известните италиански скачачки с щанга.

Височина, тегло на Мария Роберта Герка

Мария Роберта Герка има височина 5 фута 7 инча и тегло 55 кг. Тя има номер на обувките 6 (САЩ). Измерванията на тялото й са 34-24-36 инча. Тя има сини очи и руса коса.

  Мария Роберта Герка

Мария Роберта Герка (Източник: Pinterest)

Родители на Мария Роберта Герка

Тя е най-малкото дете на семейството, според съобщения в медиите. Семейството й се състои от четирима души, включително и тя. Според нашето проучване баща й, Даниел Герка, управлява малък бизнес в Рим. Що се отнася до майката на Мария, г-жа Емилиана Герца е домакиня, която работи и като предприемач.

Открихме, че Мария има по-голяма сестра на име Даниела Герка, след като разгледахме нейните снимки в Instagram. Нека ви кажа, че майка й е възпитаничка на Liceul Tehnoton Iasi.

Семейство Герка в момента живее във Велетри, Италия. Снимките на Мария в социалните мрежи показват, че тя обича да пътува до нови места със семейството си. Тя също публикува множество снимки на себе си и семейството си в социалните медии.

Мария Роберта Герка Гадже, Запознанства

Мария Роберта Герка е отворена дама. Тя винаги е открита и честна с приятелите и семейството си. Тя обаче не разкрива никаква информация за гаджето си или текущото състояние на връзката. Според нашето проучване Мария Роберта е необвързана жена (към март 2022 г.).

Тя също така сподели множество снимки с приятелите си в профила си в Instagram. Тя също публикува снимки на свои приятели и колеги в профила си в Instagram. Скоро ще актуализираме нашата страница с информация за нейния личен живот и статус на връзката.

кариера

Що се отнася до професионалния й живот, Мария Роберта Герка е професионална състезателка по скачане с прът. От малка се занимава със скок с щанга. Не само това, но Мария се е състезавала в няколко първенства за юноши.

Тя започва да се фокусира върху кариерата си на професионален спортист след завършване на висшето си образование. Според Световната атлетика тя също е представлявала родната си страна Италия в няколко международни състезания. През февруари 2017 г. тя спечели шампионата по скок с щанга в Ancona Italian Ind. Ancona, Ch.

Не само това, но тя също се състезава в Pole Vault Challenge в Сароно, Италия. Други включват Ch., Palaindoor Ancona и други. Мария демонстрира възможностите си и на Европейското първенство до 18 години в Тбилиси. Сега тя е известна състезателка по скачане с щанга.

Мария Роберта Герка Нетна стойност

Мария Роберта Герка води охолен начин на живот както във Велетри, Италия, така и в Рим, Италия. Тя много обича да пътува. Мария печели пари от своите турнири и шампионати, според източници. Нетната стойност на Мария се оценява на около 1,5 милиона долара според източници (приблизително).

Любопитни факти

  • Тя също е инфлуенсър в социалните медии.
  • Профилът на Мария в Instagram има над 93 хиляди последователи (към март 2022 г.).
  • Роберта поддържа здраво тяло, като практикува йога, ходи на фитнес и медитира.
  • Мария също използва социалните медии, за да рекламира различни спортни марки.
  • Gherca публикува снимки и видеоклипове на скок с щанга в профила си в Instagram.
  • Тя дебютира в Instagram на 24 юни 2014 г.
  • Мария има и многобройни медали в състезания по скок с щанга.
  • Тя също има сладко домашно куче у дома.

Популярни Публикации