Рамона Агрума - Всичко за приятелката на Ребел Уилсън

Бунтарката Уилсън и нейната приятелка, Рамона Агрума, току-що получи официално Instagram. Уилсън сподели своя снимка с Агрума в Instagram в четвъртък, пишейки:

Предполагах, че търся принц на Дисни… Но може би всичко, от което се нуждаех през цялото време, беше принцеса на Дисни #loveislove.

Разделът за коментари на публикацията беше затрупан с добри пожелания от техните приятели, включително колегата на Уилсън Тайлър Барнхард, който каза:Честит Ден на гордостта, ICON!

Кели Джакъл добави,

Обожавам и двама ви.

Всичко, което трябва да знаете за приятелката на Ребел Уилсън

Рамона Агрума е моден дизайнер и създател на линията облекла Lemon Ve Limon. Компанията се рекламира като компания за устойчиво облекло, установена в Лос Анджелис, която има за цел да транспортира хората до места в комфорт и елегантност. Рамона е и посланик на марката за компанията за бижута и часовници Bee Goddess. Фирмата прави красиви бижута, които са били носени от известни личности като Кейт Уинслет.

 Рамон Агръм

Агра пази страницата си в Instagram в тайна и има приблизително 10 000 последователи. Тя е създател и творчески директор на първокласната фирма за бижута DeLys. Има големи бижута в необичайни форми, които са били носени от различни знаменитости. Ребел Уилсън и Рамона Агрума са местни жители на Калифорния, а страницата на Агрума в Instagram твърди, че тя живее в Лос Анджелис.

Историята на срещите на Ребел Уилсън и Рамона Агрума

Въпреки че не е сигурно къде и как Ребел Уилсън и Рамона Агрума са се срещнали първоначално, Уилсън информира източник на новини миналия месец, че е била запозната с новата си приятелка от приятел. Тя обаче не сподели нищо за романтичната си връзка. Тя каза,

Говорихме по телефона седмици преди да се видим. И това беше чудесен начин да се опознаем. По този начин беше малко старомодно – изключително романтично.

 Рамон Агръм

Уилсън отбеляза, че да си в добри отношения с някой, който се чувства като равен партньор, е идеално. Тя продължи, като добави, че е имало случаи с бившите си партньори, когато вероятно се е примирявала с неща, които не е трябвало и че да си в добра връзка се чувства различно. През март Агрума се присъедини към Уилсън на партито на Оскарите на Vanity Fair за 2022 г., а през април тя присъства на годишното благотворително събитие на Operation Smile Ski Challenge в Юта.

Rebel преди това се срещаше с Джейкъб Буш и новинарски сайт съобщи за раздялата им четири месеца след официалното публикуване на Instagram през февруари 2021 г. Тя заяви през ноември 2021 г., че спира срещите, за да намери идеалния мъж. Ребел Уилсън направи своя дебют в SBS в комедийния сериал Pizza, преди да премине към комедийния скеч сериал The Wedge. Тя също така разработи, продуцира и участва в музикалния комедиен сериал Bogan Pride, както и във филми като Bridesmaids и A Few Best Men.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ребел Уилсън (@rebelwilson)

Популярни Публикации