Синди Джесъп - Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Синди Джесъп е базирана в Оукланд, Нова Зеландия терапевт по връзки, инструктор по йога, съпруга на знаменитост, медийна личност и бизнесдама. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като бившата съпруга на Мат Латанци. Lattanzi е бивш актьор и танцьор, според Wikipedia.

Бързи факти

Пълно истинско име Синди Джесъп.
Също известен като Синди Джесъп Фишър.
Дата на раждане Ч/Б 1962-1966
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 56-60г.
Място на раждане Оукланд, Нова Зеландия.
Сегашен адрес Енсинитас, Калифорния, Съединени американски щати.
Професия Терапевт по взаимоотношения, учител по йога, съпруг на знаменитост, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Ще се актуализира.
образование Завършвам.
Училище/Колеж 1. Гимназия Кофс Харбър.
две. IPSB – Международното професионално училище по каросерия.
3. Университетът на Финикс.
Четири. Glendowie College, Нова Зеландия.
5. Колеж за грижа за природата, Сейнт Леонардс.
6. Университет Южен кръст.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Синди Джесъп

Синди Джесъп е роден в град Оукланд, Нова Зеландия. Истинската й рождена дата обаче не е известна. Според нашите оценки Синди е родена между 1962 и 1966 г. Нейната възраст през 2022 г. ще бъде между 56 и 60 г. Тя е образована жена. Синди завършва гимназиалното си образование в гимназията Кофс Харбър, според страницата й във Facebook. След това тя се записва в Международното професионално училище по каросерия, за да учи невромускулна терапия. Синди получава бакалавърската си степен по Наука за упражнения/Човешко движение от Университета Южен кръст. Сега тя е наета като терапевт и масажист.

Височина и тегло на Синди Джесъп

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Синди Джесъп е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Синди Джесъп

Нетната стойност на Синди Джесъп

Колко е нетната стойност на Синди Джесъп? Професионалната работа на Синди като терапевт по връзките й осигурява отличен пакет от доходи. Другият й източник на доходи е работата й като масажист. Джесъп и нейното семейство в момента живеят в Калифорния. Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Синди е между и милиона (приблизително).

кариера

Понастоящем Синди е наета като стажант-терапевт в Alliant Couple and Family Clinic. Тя също е работила като AMFT в ADR Wellness от декември 2021 г. Нека добавя, че е учила нервно-мускулна терапия в IPSB – Международното професионално училище за работа с тяло. Тя също така е придобила специализация по нервномускулен масаж, тайландска маса и пасивна мобилизация на ставите в тази институция. Освен това тя учи човешки услуги/психология в университета във Финикс. Джесъп също е учил лечебна масажна терапия в Nature Care College в Сейнт Леонардс. Сега тя е добре познат терапевт и масажист.

Синди Джесъп Съпруг и брак

Кой е съпругът на Синди Джесъп? Според докладите Синди е добре известна в нацията като бившата съпруга на Мат Латанци. Тя и Мат започват да се срещат в началото на 1997 г., според докладите. Синди се срещна с Мат за първи път, когато беше само на 23 години, според Daily Mail. Тогава те стават отлични приятели. Мат беше женен за Оливия Нютън-Джон, известна американска певица по това време.

Мат също има дъщеря на име Клои от брака си с Оливия Нютън-Джон. Lattanzi тайно се жени за Синди Джесъп през 1997 г., според Wikipedia. Той се разведе с първата си съпруга Оливия Нютън-Джон след две години. Синди и Мат се разведоха през 2007 г. поради лични проблеми. Двойката не е родител на деца.

След дълго разследване открихме, че Синди в момента е омъжена за специалиста по трансплантации Джонатан Фишър. Тя е майка на две деца, момче и дъщеря. Тя обаче не споделя имената на децата си. Освен това в момента Синди се радва на прекрасен живот в Калифорния, Съединените щати, със съпруга и децата си.

Популярни Публикации