Пийт Дейвидсън - Възраст, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера, Етническа принадлежност

Пийт Дейвидсън е известен комик, актьор, писател и продуцент от Съединените щати. Пийт, актьорът от краля на Стейтън Айлънд, е родом от Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Освен това той има огромна база от фенове в акаунтите си в социалните медии. Неговите комедийни видеоклипове са уникални и показват неговата луда страна, което му помогна да спечели голяма база от фенове. Той също така се появява в Guy Code на MTV, Wild ‘n Out и Philosophy. Включете се, за да научите повече за Wiki на Pete Davidson, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти!

Бързи факти

Истинско име Питър Майкъл Дейвидсън
Псевдоним Пийт Дейвидсън
Известен като Комик, актьор, писател и
Продуцент
Възраст 28-годишен
рожден ден 16 ноември 1993 г
Родно място Стейтън Айлънд, Ню Йорк
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 65 кг (135 паунда)
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Кейт Бекинсейл
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 8 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Пийт Дейвидсън Биография, възраст и националност

Кой е Пийт Дейвидсън? роден е на 16 ноември 1993 г.; той е на 28 години . Неговият астрологичен знак е Скорпион. Роден е на остров Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Той е от смесен етнос и има американско гражданство. Майката на Пийт Дейвидсън, Ейми Дейвидсън, беше регистрирана медицинска сестра, а баща му, Скот Дейвидсън, беше пожарникар. Когато Скот загина при атентатите от 11 септември, той беше само на седем години, така че прекара много време с дядо си по бащина линия. Майка му е ирландка и има по-малка сестра на име Кейси.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Пийт Дейвидсън? Той е висок 5 фута 10 инча, 1,78 метра или 178 сантиметра. Той тежи около 65 кг (135 паунда). Освен това той има кафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Носи обувка номер 10 в Съединените щати.  Пийт Дейвидсън

Пийт Дейвидсън позира за снимка Източник: Instagram

Пийт Дейвидсън Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Пийт Дейвидсън? Кариерата му тръгва нагоре, когато се присъединява към актьорския състав на SNL на 20-годишна възраст. Нетното състояние на Пийт Дейвидсън се оценява на повече от 8 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Пийт Дейвидсън е член на актьорския състав Saturday Night Live. Дейвидсън също се е появявал в предавания на MTV като Guy Code, Wild ‘n Out и Philosophy. Той се появява като стендъп комик в House Party на Adam DeVine, Jimmy Kimmel Live! и Comedy Underground с Dave Attell, както и като гост-звезда в Brooklyn Nine-Nine. През 2020 г. той е съсценарист и участва в The King of Staten Island, полуавтобиографичен комедийно-драматичен филм.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Пийт Дейвидсън? От 2014 до 2015 г. Дейвидсън имаше връзка с комика Карли Акуилино. От 2016 г. до 2018 г. той излиза с Кази Дейвид, дъщерята на комика Лари Дейвид. Той започна да се среща с певицата Ариана Гранде през май 2018 г. Дейвидсън имаше връзка с актрисата Кейт Бекинсейл в началото на 2019 г.

Факти

  • Пийт Дейвидсън беше първият член на SNL, роден през 90-те години на миналия век и един от най-младите в сериала.
  • През 2020 г. той ще пусне своя стендъп специален Netflix Alive from New York.
  • За работата си в „Кралят на Стейтън Айлънд“ той беше номиниран за комедийна филмова звезда на 2020 г.
  • Той е много активен в социалните медии и има голяма база от фенове там.
  • Той е голям фен на животните.

Популярни Публикации