Пейдж Честнът - Всичко за кариерата на дъщерята на Морис Честнът

Морис Кестен , американски актьор, изградил солидна репутация в Холивуд. Той е един от най-известните актьори в индустрията, участвал е в някои филми и телевизионни програми през годините, включително телевизионния сериал на Fox Rosewood и филма Boyz N The Hood. Пейдж Честнът, дъщеря му, изглежда, че се опитва да влезе в развлекателния бизнес чрез моделиране.

 Снимка за моделиране на Пейдж Честнът

Пейдж Кестен

Морис и Пам Байз Честнът имат дъщеря, Пейдж, най-малкото им дете. Тя е родена година след по-големия си брат Грант Честнът през 1998 г. Пейдж е най-малкото дете и е обожавана от двамата си родители. Тя стартира кариера на модел, готова да излети, благодарение на насърчаването на родителите си.кариера

Решението на Пейдж да продължи кариера на модел на 19 не е изненадващо, като се има предвид нейната физика. Нейната висока, слаба фигура е идеална за моделиране, а нейният зашеметяващ външен вид е фантастично съчетание с нейната физика. Нейната тъмна кожа и добре балансирано лице я отличават от останалите модели. Добавете факта, че тя е дъщеря на Морис Честнът и изглежда, че е предопределена да бъде знаменитост в бъдеще.

В резултат на своите способности и известност, Пейдж вече е започнала кариера на модел. Тя може да бъде видяна на писти, в реклами и на разпечатки. Тя е дефилирала по пистата на събития като Седмицата на модата в Лос Анджелис. Пейдж Честнът, дъщерята на Морис Честнът, дефилира на пистата в дизайнерски рокли на Michael NGO и Мариса П. Кларк. Докато вървеше по пистата, тя изглеждаше великолепно в тези рокли.

 Възраст на Пейдж Кестен

Пейдж Кестен

Дъщерята на Морис се появява в множество реклами и разпечатки в допълнение към стъпването на рампата. Тя е многостранен модел, който е постигнал значителни крачки, въпреки че е в ранните фази на своята професия. За нула време Пейдж ще бъде добре известен модел, създавайки репутация за себе си по целия свят.

Профилът на Пейдж в Instagram вече ни даде представа за нейните способности за моделиране. Тя публикува снимки на себе си като модел, показвайки безупречното си тяло и способности за моделиране. Според нейните публикации в Instagram, тя ще бъде топ модел за нула време.

Популярни Публикации