Коя е Бетина Холте? Wiki, възраст, нетно състояние, височина, връзка, син, кариера

Бетина Холте е датски модел и моден дизайнер, която започва кариерата си на модел като моделира за престижни списания като Vogue, ELLE и Glamour, преди да стане дизайнер. Въпреки че имаше успешна работа, връзката й с Карлос я изкара в светлината на прожекторите.

Карлос е кубински актьор, известен с филми като „Големият Лебовски“, „Ехото“, „Гърварят Педро“ и други. Двамата са женени повече от осем години и имат прекрасен син заедно.

Бързи факти

Пълно име Бетина Холте
Професия Модел, моден дизайнер
Популярни за Съпруга на Карлос Леон
Възраст (Както през 2022 г.) 40 годишен
Дата на раждане 1982 г
зодия N/A
Родно място Дания
Националност датски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута, 7 инча
Цвят на очите Син
Тегло Прибл. 56 кг
Цвят на косата тънък
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) Прибл. 1 милион долара
Съпруг Карлос Леон († 2013 г.)

Betty Holte Wiki

Бетина Холте е родена в Дания през 1982 г. Тя дава малко информация за семейството или детството си. 29-годишният е от датска националност и бял произход. Холте има руса коса и кафяви очи и е висок пет фута и седем инча. Бетина тежи около 56 кг. Нейният ръст е малък. Не е изненада, че тя беше успешен модел.Връзка

През юли 2013 г. Бетина се омъжи за актьора Карлос Леон. В Гилеле, Дания, те сключиха брак пред семейството и приятелите си. Двойката има и син. Мийка е неговото име. Мийка, младото момиче, е родено през февруари 2015 г. Според множество източници Карлос е имал връзка с Мадона Чиконе, актриса и музикант. Двамата се разделиха след две години заедно, а дъщеря им Лурдес остана при баща си.

По същия начин Бетина имаше връзка с Джим Кери, известен американски актьор. Те се срещнаха на парти на знаменитости в Ню Йорк. За съжаление връзката им не потръгна и те се разделиха скоро след срещата. Бетина и Карлос, заедно със сина и дъщеря си, живеят в САЩ. Синът й Мийка Леон е само на пет години, докато Лурдес е в юношеството си. Бетина и дъщерята на Карлос имат фантастично приятелство и се разбират чудесно. Лурдес присъства на сватбената церемония на баща си и Бетина в Дания.

Бетина желае животът й да бъде личен. Тя няма публично видими социални медийни платформи. Карлос, съпругът на Холтес, също има частен акаунт в Instagram.

  Бетина Холте

Бетина Холте

Бетина Холте Нетна стойност

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Бетина се оценява на 2 милиона долара . Тя си направи име като модел и дизайнер. 39-годишният мъж се е появявал в международни рекламни кампании на известни марки като Ralph Lauren и Armani.

Бетина промени кариерата си на моден дизайнер след известно време като модел, а в момента работи в развлекателния бизнес.

Холтес е успешен бизнесмен в Съединените американски щати. От 2006 до 2014 г. тя е собственик на Lis. B и предназначени за компанията. Бетина работи за Betina Holte Co. и Zac Posen, между другото. В момента работи в Копенхаген. Rabens Saloner е компанията на Холтес.

Нетното състояние на Леон се оценява на 5 милиона долара. Приходите му идват от работата му като личен треньор на знаменитости. Името на фитнес студиото на Карлос е Belleon Body. Специализира се във високоинтензивни интервални тренировки (HIIT).

Любопитни факти

  • Тя е успешна бизнесдама.
  • Джим Кери я посети в Копенхаген.
  • Бетина и Лурдес прекарват времето си заедно.
  • Тя няма акаунт в Instagram или Twitter.
  • Тя има фантастично чувство за мода.
  • През 2021 г. синът й ще навърши шест години.
  • Самоличността на сина й се пази в тайна.

ЧЗВ

Колко струва Бетина Холте?

Очакваното нетно състояние на Бетина е около 2 милиона долара.

На колко години е Бетина Холте?

Бетина е на 40 години към 2022 г.

Популярни Публикации