Мади Попе - възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Madeline Mae Maddie Dolls (роден на 5 декември 1997 г.) е американски певец и автор на песни, музикант и победител в сезон 16 на American Idol. Тя е мултиинструменталист, който свири на китара, пиано и укулеле. Poppe издаде EP, озаглавено Songs from the Basement, преди да спечели American Idol. Тя също се опита за The Voice през 2015 г. Научете повече за нетната стойност на Maddie Poppe, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Madeline Mae Maddie Dolls
Псевдоним Мади Попе
Роден 5 декември 1997 г
Възраст 25 години (към 2022 г.)
Професия Певец, автор на песни
Известен за Победител от сезон 16 на American Idol.
Родно място Кларксвил, Айова, Съединени американски щати
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Етническа принадлежност кавказка
Зодия Стрелец
Височина/ Висок Във футове инчове - 5'4′
Тегло В килограми - 55 кг
Измервания на тялото
(Гърди-Талия-Хълбоци)
34-24-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 D
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 7 (САЩ)
родители Баща: Тоня Попе
Майка: Трент
Братя и сестри Брат: Не е известно
Сестра: Не е известно
Семейно положение Неомъжена
Предишни срещи? Не се знае
Гадже/ Запознанства Калеб Лий Хътчинсън
Съпруг/съпруга Нито един
деца Нито един
образование Гимназия в Кларксвил

Възраст, семейство и образование на Мади Поп

Мади Мей Попе е родена в Кларксвил, Айова, на 5 декември 1997 г. Тя е американска гражданка. Тя е от кавказка етническа принадлежност. Трент е името на майка й, а Тоня Попе е на баща й. Баща й, който е китарист, също е музикант. Тя винаги се е радвала да пее за семейството си от дете. Тя не започна да изпълнява, докато не беше в осми клас. Освен това тя посещава Централния колеж на Айова, според нейните образователни документи. По-късно тя посещава обществения колеж Hawkeye в Айова. Тя се състезаваше в местни шоута за таланти със сестра си. Освен това тя започва кариерата си в Butler County Fairgrounds в Алисън, Айова. И накрая, тя завършва гимназията в Кларксвил през 2016 г.

Възраст, височина и тегло на Мади Поп

Мади Попе ще бъде 25 години през 2022 г . Тя е висока 5 фута и 4 инча. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Размерите на тялото й са 34-24-35 инча. Освен това тя има размер на чашката на сутиена 32 D. Освен това тя има руса коса и лешникови очи. Тя има извито, съблазнително и горещо тяло. Тя също е фитнес фанатик. Кожата й блести и блести. Тя има обувка номер 7 в Съединените щати. Размерът на роклята й е 4 в Съединените щати. Нейният астрологичен знак е Стрелец.  Мади Попе

Височината на Мади Попе (Източник: Instagram)

Връзки и отношения с Мади Поп

Що се отнася до любовния й живот, Мади Попе в момента има връзка с приятеля си Кейлъб Лий Хътчинсън от 2020 г. Двойката все още е заедно след повече от година и Мади наскоро разказа за трудностите във връзката им. Двойката имаше връзка от разстояние, което е обичайно, когато и двамата партньори преследват кариера в музиката. По време на финала на сезон 16 на American Idol по ABC, подгласникът „Кейлъб“ разкри, че той и Мади се срещат. Тя написа една от песните си, Not Losing You, за нейния приятел Калеб, след като те обсъдиха колко трудно е да си музикант във връзка от разстояние. Не е известно в публичното пространство за предишната й история на запознанства.

Професионална кариера на Мади Поп

Според кариерата на Мади Попе тя издава първия си албум Songs 'from the Basement' през 2016 г. Тя се пробва за 'The Voice' през 2016 г. През лятото на 2017 г. баща й я информира, че American Idol провежда прослушвания и попита дали се интересува. Тя се пробва за 16-ия сезон на American Idol на ABC. Тя изпя Amazing Grace и пет други песни с баща си в последния епизод на American Idol. Освен това в крайна сметка тя беше обявена за победител, като Кейлъб Лий Хътчинсън се нареди на второ място, а Габи Барет на трето. На 21 май 2018 г. тя беше коронясана за American Idol.

Нетната стойност на Мади Поп

Нетното състояние на MaddiePoppe е около 3 милиона долара към 2022 г.

Факти

  • Харесва й да седи на градински стол, докато носи слънчеви очила.
  • Тя обича да отпива киша.
  • Тя създава своя собствена лига. Не е суеверна, но малко наивна, гласи нейната биография в Instagram.
  • С удоволствие се гримира.
  • Тя също е кулинар.
  • Нейният най-голям източник на мотивация е пеенето.
  • Тя използва платформи за социални медии като Instagram и Twitter.
  • Тя също има значителна база от фенове в профила си в Instagram.
  • Обича да свири на китара.

Също така знайте за Ракел Наваро Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации