Блусът на джазмена, мистериозен жанров филм скоро ще бъде пуснат в Netflix

Блусът на джазмена , следващият драматичен филм на Netflix, е планиран за премиера на сайта за стрийминг на 23 септември 2022 г., в 12:00 часа тихоокеанско време. Сюжетът се върти около странен случай на убийство, който разкрива сърцераздирателна история от десетилетия на романтика, измама и тайни. Във филма участват Джошуа Буун и Солеа Пфайфър в главните роли, както и куп други забележителни актьори в поддържащи роли. Без повече шум, продължете да четете, за да научите повече за дебюта на A Jazzman’s Blues в Netflix.

Блусът на джазмена обещава да бъде очарователен.

Блусът на джазмена трябва да дебютира в Netflix на 23 септември 2022 г., в 12:00 ч. тихоокеанско време. Сайтът за стрийминг пусна официалния трейлър за филма на 23 август 2022 г., който започва с двамата ключови герои, които се наслаждават на многозначителна целувка, както заявява разказвачът.

Това беше първата ни целувка. Нищо в живота ми не се е чувствало толкова невероятно. Джазмен

След това трейлърът дава поглед в живота на главния герой Bayou, описвайки неговите многобройни лични предизвикателства. Bayou и приятелката му LeAnne изглежда са разделени поради социални проблеми. LeAnne завършва драматичния и трогателен тийзър, като пита Bayou,

Все още ли смяташ да ме отведеш?

Той отговаря,

С цялото си сърце.

Феновете на тъжните романтични драми определено ще харесат носталгичния, меланхоличен тон на трейлъра. Според тийзъра и описанието публиката може да очаква емоционално влакче в увеселителен парк, което изобразява много сложни аспекти на любовта. Заедно с трейлъра Netflix пусна резюме за филма, което гласи следното:

БЛУСЪТ НА ДЖАЗМЕНА е извисяваща се история за забранена любов, която разкрива четиридесет години тайни и измама, които ще предизвикат съвместен блус в дълбокия юг.

Кратък поглед към актьорския състав на A Jazzman’s Blues

Баю е изобразен от Джошуа Буун във филма. Буун изглежда фантастично в клипа като човек, който иска страстна връзка с дама. В клипа Буун изобразява страданието с лекота и обещава да даде драматично изпълнение. Джошуа Буун е участвал в редица филми и телевизионни сериали през годините, включително Закон и ред: Отдел за специални жертви, Premature и MacGyver, за да назовем само няколко. Солеа Пфайфър, която изглежда страхотно и в трейлъра, също има важна роля във филма. Тя е прекрасна като LeAnne, дамата, в която Bayou се влюбва. Тя изразява агонията, безпомощността и отчаянието на героя си, докато приема съдбата си. Блусът на джазмена бележи дебюта на Пфайфър във филма и ще бъде интригуващо да видим как се представя тя в картината. Тя има дълга история на работа в театъра.

 Джазмен
Тайлър Пери написа, режисира и продуцира филма. Пери е известен с режисирането на редица забележителни пиеси, телевизионни епизоди и филми през годините, включително A Fall From Grace, Acrimony и Love Thy Neighbor, за да споменем само няколко. Блусът на джазмена ще бъде наличен в Netflix в петък, 23 септември 2022 г.

Популярни Публикации